De cateva luni, Costi Ionita are probleme in amor. Dupa despartirea de Issa de la Elegance, Costi a legat o relatie cu o actrita de filme pentru adulti, conform declaratiilor facute chiar de aceasta. Povestea ar fi durat pana zilele trecute, cand fata s-a convins ca de fapt Costi nu are ganduri serioase si l-a parasit. Scandalul a pornit de la faptul ca manelistul n-a recunoscut relatia cu blonda actrita.

Alina Plugaru are 19 ani, e actrita de filme porno de la 18 ani, iar de cateva luni este si actrita in "Secretul Mariei". Totodata, ea a aparut si pe coperta revistei pentru adulti "Budoar", fiind considerata o mare speranta a industriei de gen. Alina spune ca l-a cunoscut pe Costi Ionita in urma cu trei luni, la filmarile unui videoclip si acesta a fost atras de ea imediat. I-a cerut numarul de telefon, a cautat-o si la scurt timp au devenit iubiti.

"I-am spus inca de la inceput cu ce ma ocup si l-am anuntat ca nu intentionez sa-mi schimb meseria, pentru ca imi place ceea ce fac. Daca vrea sa fim impreuna - bine, daca nu - mai bine sa nu ne complicam cu relatia asta," ne-a declarat Alina. Costi a continuat sa o caute si relatia lor s-a derulat pana zilele trecute.

"Am aflat de cateva zile ca el sustine in dreapta si in stanga ca de fapt nici nu ma cunoaste, ca nu m-a vazut in viata lui. Cum sa spuna asa ceva cand noi avem o relatie de trei luni? Imi pare rau ca am ajuns aici, dar nu pot ramane indiferenta atunci cand cineva incearca sa imi pateze onoarea. Daca tinea la mine asa cum spune, nu vad de ce este las si nu recunoaste?!! Acum ii e rusine cu mine, sau care este problema lui?".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.