Multe dintre vedetele autohtone sunt mari iubitoare de animale. In schimb, unele din ele s-au confruntat si cu incidente neplacute provocate de patrupedele care le-au iesit in cale.

Miki, Dan Negru, Julia Chelaru de la Sexxy si Catalin Maruta au "probat" pe propria lor piele muscatura de caine.

"Mi-e o frica dusa pana la extrem"

Julia de la Sexxy e si ea patita... Cantareata a fost muscata de caine de doua ori. "Atunci cand vine vorba de caini, mi-e o frica dusa pana la extrem. Eram in clasa a V-a si ma aflam in curtea unei vecine. Atunci am fost muscata de picior de un maidanez, dar nu mi-am facut nici macar un vaccin, pentru ca nu a fost nevoie. Apoi, pe vreme cand faceam parte din trupa Exotic, a sarit la piciorul meu un pechinez, al unei artiste, dar nu dau nume pentru ca nu vreau sa iasa scandal. Eu cred ca patrupedele astea simt ca mi-e frica de ele... Nu am ramas cu nici o cicatrice, am avut noroc!", spune blonda cantareata.

Dan Negru a patit-o si el, mai de mult, cand a venit pentru prima oara prin Bucuresti. "Cand am venit in Bucuresti prima data, prin ‘99, si faceam emisiuni, am coborat din masina, la Antena 1, in Baneasa, si au tabarat pe mine trei caini. S-au luat dupa mine cand am coborat din masina, dar nu mi-am facut griji pentru ca la mine, la Timisoara, nu erau caini pe strada si nu ma gandeam ca pot fi atat de rai. Unul a sarit la mine si m-a apucat de picior.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.