Analia Selis a suferit ieri cea de-a doua interventie chirurgicala la ochi. Cantareata era mioapa la ambii ochi, cu dioptriile minus 4, si era obligata sa poarte tot timpul lentile de contact. Interventia a fost facuta in doua etape, prima la inceputul saptamanii, iar cea de-a doua ieri.

Echipa emisiunii "Ce se intampla, doctore?", prezentata de Oana Cuzino, la PRO TV, a fost alaturi de Analia si a filmat ambele operatii, iar materialele vor fi difuzate pe post in 11 februarie. Argentinianca nu va putea insa sa petreaca prea mult timp in convalescenta pentru ca saptamana viitoare va incepe sa lucreze la videoclipul piesei "Siempre asi", de pe albumul lansat anul trecut.

Analia nu stie prea multe despre videoclip insa e constienta ca trebuie sa munceasca pe branci, pentru ca si-a propus sa il lanseze chiar de Ziua Indragostitilor, printr-un concert in Capitala. Va avea totusi parte de o mica perioada de relaxare, pentru ca va pleca in Spania, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a se intalni cu surorile sale, pe care nu le-a mai vazut de la nunta ei, din vara anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.