Astazi, Acasa TV implineste opt ani de la infiintare, sarbatoare ce prilejuieste, bineinteles, si introducerea catorva surprize in grila de programe a postului. De asemenea, Antena 1 vine cu cateva noutati incepand din acest weekend.

De duminica Acasa TV isi innoieste grila de programe

Duminica, la cateva zile dupa ce implineste opt ani de la infiintare, postul Acasa isi innoieste grila de programe. Loredana se intoarce pe micile ecrane cu forte proaspete. Emisiunea ei, "Lori", va putea fi urmarita in fiecare duminica de la 18.30, prima editie avandu-i ca invitati pe Romanita si Adrian Iovan, dar si pe Neti Sandu, care va face previziunile astrale ale anului 2006. Serialul "Totul despre sex" revine tot de duminica cu o noua serie, cea de-a sasea si va fi difuzat imediat dupa filmul serii. O alta noutate e difuzarea in fiecare sambata, de la 19.30, incepand cu 11 februarie, a unor miniserii italiene. Prima productie e "Ingerul copiilor", realizata in 2004, in care telespectatorii romani o vor vedea pe Alexandra Dinu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.