Kitty Cepraga a venit pentru cateva zile in tara cu un scop precis: Antena 1 le-a adus din Italia, contra unor sume grele de bani, atat pe ea, cat si pe Ramona Badescu, pentru a fi prezente la filmarea uneia din editiile emisiunii 'Revansa starurilor', care va fi difuzata de postul de televiziune din Baneasa la 5 februarie.

Libertatea: Cat stai in tara?

Kitty Cepraga: Cinci zile, dar nici nu am ajuns bine si am venit la filmarea pentru emisiune. Mi-am uitat telefonul cu numar de Romania in Italia si nu stiu cum sa fac, dar sper sa reusesc sa vorbesc, pana plec, cu prietenii mei. Nici macar cu parintii n-am apucat sa ma vad.

Cum merg proiectele tale din Italia?

Am terminat masteratul la Cinecitt si acum am inceput un alt curs, de Strasberg, dupa care studiaza actorii americani. Ce sa zic, mi-a fost cam greu sa ma acomodez la Roma, dar acum imi inspira optimism!

In ce filme vei mai juca acolo?

Am terminat 'Bad Brains', thriller-ul italian... Peste doua saptamani, urmeaza sa se difuzeze episodul din 'Carabinieri', in care eu am interpretat rolul unei guvernante. Apoi am mai primit oferte de a mai aparea in inca doua filme, trebuie doar sa mai semnez contractele.