Anca Turcasiu intra in serialul "La Bloc" pentru mai multe episoade pline de haz. Cantareata-actrita este incantata de noua ei familie, care a adoptat-o imediat: "Am primit un telefon, am avut timp de gandire 24 de ore si am spus 'da>>. Ma stiu cu majoritatea actorilor de ani de zile si am intuit ca va fi extraordinar de bine".

Fina lui Tantareanu a avut niste peripetii de "bun venit" pe care nu le va uita prea usor. "Prima zi de filmare a fost cu temperaturi sub minus 20 de grade. A fost o zi cu filmari exterioare si tot prima in care s-au inregistrat temperaturi asa scazute! Ne-au inghetat barbiile de nu mai puteam sa vorbim, dar tot nu am abandonat lucrul. Tot in prima zi, mi-am rupt tocul de la cizma. Mi-am infipt mainile in parul unei colege, dupa cum cerea scenariul, si mi s-a dus tocul intr-o parte, de tot", povesteste Turcasiu.

Americanu' din "La Bloc" este de cand se stie mare crai, dar s-a gasit ac si de cojocul lui, in persoana femeii sexy interpretate de Anca Turcasiu. Bianca are o mare pasiune - banii in orice forma s-ar gasi ei: conturi, afaceri, lichiditati, cadouri. Emil Mitrache si Anca Turcasiu, alias Americanu' si Bianca, incep sa traiasca pe platoul de filmare epopeea "falimentarea Americanului" de dragul iubirii, lucru greu de inchipuit, dar usor de infaptuit.

Anca nu este la prima experienta actoriceasca. Dupa ce cu ani in urma si-a aratat nurii in "Miss litoral", in prezent, frumoasa bruneta este "Maestrul de ceremonii" la Teatrul National. Despre spectacolul care a facut-o diva la 35 de ani, Anca spune: "Muzicalul Chicago este pentru mine cea mai mare provocare din punct de vedere profesional pe care o astept de multi ani, avand in vedere pregatirea mea de actor de music-hall".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.