Mi-am amintit de o editie a emisiunii "VDTV" (Antena 3), titrata "Monica, ultima acadea". Invitata era Monica de la Candy, de-aici si titrajul cu pricina. Cum ce-i aia Candy? O trupa, frate, o trupa muzicala. Bun, acum ca am lamurit acest mister, sa mergem mai departe. Si, dupa ce mergem o vreme mai departe, sa ne oprim la momentul in care moderatoarea Silvia Ionita a abordat subiectul Playboy si a pus intrebarea grea: "A fost cineva gelos ca ai pozat in Playboy?".

Raspunsul Monicai de la Candy a fost urmatorul: "Nu, nu este gelos. Momentan nu am pe nimeni, dar...". Stiu ca n-ati inteles nimic, nici eu n-am inteles initial, dar, dupa o perioada lunga de meditatie, am ajuns la urmatoarea concluzie: Bine ca Monica asta de la Candy, o roscata din cite am observat eu, n-a fost intrebata la misto: "Ai de gind sa ramii blonda sau o sa-ti schimbi culoarea parului, la un moment dat?". Parca ii si aud raspunsul: "Imi place foarte mult cum imi sta blonda, chiar azi dimineata ma uitam in oglinda si ajungeam la concluzia ca ma prinde blondul. Momentan sint roscata, dar..."

De la Realitatea TV am aflat, intr-o zi, ca "Reluarea livrarilor de gaze va fi re-luata". Foarte frumos. Doar ca persoana care a rostit aceste cuvinte ar fi putut sa poata sa fie si ea mai atenta si sa nu se mai exprime in exprimari care pot deranja, in mod deranjant, urechile telespectatorilor.

Zise Marina Almasan(u), intr-o editie a emisiunii "Oala sub presiune" si la doar citeva minute dupa ce Fuego fusese ciufulit telefonic de niste telespectatori: "Avem un record la SMS-uri. Si sa stii, Fuego, ca majoritatea te apara. Noi nu apucam sa citim ce scrie la baza ecranului, dar majoritatea SMS-urilor sint de bine".

Acum, ce ma intreb eu: Pai, daca nici Marina, nici echipa de la "Oala sub presiune" nu apucau sa citeasca SMS-urile alea, de unde stia madam Almasan(u) ca sint de bine? Si, sincer, nu gasesc decit un singur raspuns: Normal ca stia, din moment ce insarcinati atit cu doborirea recordului la SMS-uri, cit si cu apararea lui Fuego erau Victor Socaciu si cei doi copii ai lui si ai Marinei, aflati acasa, in fata televizorului, cu mina pe telefoanele mobile si pregatiti sa intervina in forta in caz de probleme.

Am constatat urmatoarea chestiune: Stefan Lungu, inlocuitorul lui Catalin Maruta la "Tonomatul DP2" (de pe TVR 2, evident), seamana destul de bine cu Catalin Maruta, fostul prezentator al "Tonomatului DP2" (cum spuneam, de pe TVR 2). Asadar, Maruta a fost usor de inlocuit. Ceea ce nu se va intimpla cind va pleca, in sfirsit, si Marina Almasan(u) (ca tot veni vorba de ea), sa zicem la Alfa TV. Pentru ca nu mai exista o persoana la fel de enervanta pe toata planeta, daramite in Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.