Dan Marin, tatal vedetei tv Andreea Marin si directorul Starii Civile din Iasi, si Renata, fosta Puscasu, s-au casatorit intr-un cadru restrans de prieteni la sfarsitul saptamanii trecute la Biserica “Sf. Haralambie” din Iasi. Marile absente ale nuntii au fost chiar Andreea Marin si prietenul sau Stefan Banica jr. , care la sfarsitul saptamanii trecute au fost vazuti la Brasov.

Ca si cununia civila, care a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie, cununia religioasa si petrecerea de dupa s-au desfasurat intr-un cadru intim, ferit de ziaristi. Nunta a fost practic cadoul pentru ziua de nastere a noii doamne Marin, care azi implineste 39 de ani. La petrecerea de la restaurantul "Plopii fara sot" a venit, din partea familiei mirelui, doar Cristina, sora Andreei Marin.

Doar 15 prieteni au fost la biserica

La ceremonia de la Biserica Sf. Haralambie au fost prezente doar 15 persoane, iar la restaurant au fost cu putin peste 40. Mireasa, cu 17 ani mai tanara decat Dan Marin, a purtat la nunta o rochie de culoare bej deschis din matase, cu paiete, cumparata special de la Roma. Dan si Renata Marin au ales doua perechi de nasi, o familie din Iasi, Julieta si Liviu Pendefunda, un reputat medic neurolog iesean. Cea de-a doua pereche de nasi a familiei Marin a fost Flori si Costas Georgalas, din Bucuresti.

"Ultimii sunt prieteni foarte apropiati ai sotului. Se cunosc de foarte mult timp si sunt si parteneri de afaceri ai sotului", a explicat Renata, noua doamna Marin.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.