In urma efectuarii testelor genetice, specialistii i-au spus creatoarei de moda Romanita Iovan ca daca ar fi dus sarcina la bun sfarsit ar fi fost mamica unei fetite.

Intreruperea sarcinii s-a produs din cauza stresului provocat de nefericitul accident petrecut in luna octombrie in vila sa din cartierul Primaverii, cand sotul sau i-a zburat creierii hotului Bogdan Iancu. "Aflasem ca sunt insarcinata cu 48 de ore inainte ca acest individ sa intre in casa noastra. Practic, ne-a furat bucuria de a fi parinti", ne-a declarat la acel moment Romanita Iovan. Acum, dupa ce a aflat ca ar fi avut o fetita, una din cele mai bogate femei din Romania a evitat sa vorbeasca despre acest subiect: "Si asa e prea mult. Ce pot sa mai spun acum?"

Cazul din Primaverii se apropie de final, procurorul Andreea Serbanoiu urmand sa dea verdictul final. Printr-o nota trimisa sefilor de la Parchetul General in urma cu aproape doua luni, magistratul preciza ca Adrian Iovan l-a ucis pe hotul Bogdan Iancu in noaptea de 5 spre 6 octombrie in legitima aparare, motiv pentru care nu se poate incepe urmarirea penala.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.