Fiinte precaute, vedetele au inceput sa-si asigure nu numai proprietatile, ci si sanii, vocea sau viata. Benone Sinulescu ii lasa pe altii sa se ocupe de "afacerile" lui.

"Sotia mea, care este foarte prevazatoare, a asigurat si casa, si masina. Eu habar nu aveam de acest lucru. Daca eram mai tanar, poate imi asiguram si vocea. Acum insa e prea tarziu. Ii las pe altii, care considera ca o au, sa si-o asigure".
Castigatoarea locului trei la Eurovision, Luminita Anghel a inteles ca pericolul o paste la fiecare pas, asa ca a luat masuri. "Chiar acum o saptamana am inceput demersurile pentru a face o asigurare de viata pentru mine si fiul meu. Nu am stabilit inca suma".
Dupa ce a contraatacat-o pe Andreea Banica cu folclorul, Ionut Dolanescu a trecut si la lucruri mai serioase. Cantaretul, care a trait cativa ani in Australia, si-a asigurat vocea pentru 100.000 de euro, suma revenindu-i doar in cazul in care nu ar mai putea canta.

Desi a ascultat piesa celor de la Cassa Locco, Mihai Traistariu tot a luat teapa. "Am patit-o rau cu o astfel de firma. Am cotizat trei ani, cam 5.000.000 la trei luni, crezand ca beneficiez de niste facilitati bancare. M-am razgandit si am vrut sa-mi retrag si banii. Le-am dat 80 de milioane de lei, dar mi s-au returnat doar 4 milioane de lei, pe motiv ca n-aveam voie sa incetez contractul decat dupa 20 de ani".
Florin de la Body and Soul tace, dar le face. "Mi-am asigurat masina, pentru ca fara ea sunt total imobil, si mi-as asigura si instrumentele muzicale (o chitara clasica si una electrica, un pian), pentru ca exista intotdeauna neprevazutul.

De asemenea, pe langa asigurarile pe care le am (masina si sanatatea) ma gandesc sa-mi asigur viata, pentru ca sunt un om precaut si ma gandesc la viitor. Si, daca as avea copii, le-as face polite de investitii.
Adelline se viseaza Mariah Carey. "Cred ca mi-as asigura vocea, deoarece e singura care o data deteriorata (la modul, noduli pe corzi) nu se mai poate repara. Doar masina o am asigurata si chiar am simtit beneficiile asigurarii atunci cand am avut un accident minor. Intre doua cantari cu Nelu Ploiesteanu, Rocsana Marcu si-a asigurat picioarele pentru 100.000 de euro si sanii pentru 200.000 de euro.

Jojo sta linistita, pentru ca simte ca cineva acolo sus o iubeste. "Cea mai mare asigurare pentru mine este credinta in Dumnezeu. Daca am grija sa dorm bine si sa mananc sanatos, nu cred ca mi se poate intampla ceva. Restul tine de hazard".
Roxana Ciuhulescu are cele mai lungi picioare din Romania, ore multe in sala de fitness, multi pumni in sacul de box, un teanc de diplome de la sporturile extreme pe care le-a practicat, sute de masini conduse, inclusiv de raliu. Secretul: crede ca nu mai are nimic de pierdut, dupa ce si-a asigurat tot corpul, contra unei sume pe care prefera sa o tina secreta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.