Profitand de faptul ca Walter este plecat in Cipru, cu Steaua Rosie Belgrad, sotia sa, Raluca, a dat o fuga acasa, in Romania, pentru a pune la punct nunta de anul acesta.

Bucatarie. "Privit din exterior, Walter este judecat gresit, multa lume avand senzatia ca este un tip petrecaret caruia ii place sa stea numai prin baruri sau discoteci. Nu este deloc asa. Acasa are obligatia sa gateasca orez milanez. Are o reteta numai de el stiuta", povesteste Raluca.

Carte. "La Belgrad n-avem prieteni, asa ca am timp sa lucrez la cartea pe care am inceput s-o scriu in urma cu doi ani. Nu va fi un subiect romantat. Merg mai mult pe o idee de fictiune".

Nunta. "Mi-as dori sa facem nunta la Palatul Mogosoaia. Este un loc aparte. Rochia de mireasa mi-o voi cumpara de la Valentino. As vrea sa respectam toate traditiile unei nunti romanesti".

Plan. "Dupa casatorie, mi-am propus cu Walter sa facem un copil. Amandoi vrem sa avem fetita".

Vis. "Visul meu este sa-mi deschid o linie de produse cosmetice", a incheiat Raluca Zenga sirul destainuirilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.