Am uitat sa va spun cum i-a pus la punct pe prezentatorii de la "Povestiri adevarate" cea mai batrina mama din lume, Adriana Iliescu. Vasazica, femeia venise la ei in studio ca sa comenteze un material despre festivitatea de rupere a turtei fetitei sale. Care fetita a implinit, de curind, un an. Discutia a fost plina de lesinuri gen "Faceti parte din familia noastra, a celor de la Acasa TV, si ne bucuram" carora madam Iliescu le-a tinut isonul. A clacat insa si ea, saraca, atunci cind Ioana Maria Moldovan s-a apucat sa-i spuna cit de frumoasa e, la 67 de ani. A contrazis-o scurt, iar autoarea exageratului compliment a dat realmente in bilbiiala. Si-a revenit insa la sfirsitul emisiunii, cind si-a dat iar ochii peste cap si a grait catre invitata: "Ne-ati dat o lectie de viata. Inca o lectie de viata. De fiecare data cind veniti aici ne dati o lectie de viata". La care madam Iliescu, vadit jenata de delirul siropos si patetic al domnisoarei Moldovan, a replicat: "Ei, nu va luati dupa mine. Casato-riti-va de tineri si faceti copii de tineri, eu sint un exemplu rau din punctul asta de vedere". Vreau sa fiu bine inteleasa, Adriana Iliescu nu e modelul meu in viata. Doar mi-a devenit un pic simpatica fiindca a dat, finut, peste bot patetismului si ipocriziei. Ma enerveaza atit de tare faptul ca prezentatorii de la "Povestiri adevarate" nu stiu sa-si mentina efuziunile la cote decente, ca si Vadim mi-ar deveni pentru scurt timp simpatic, daca i-ar pune nitelus la punct.

Am o veste proasta (aflata, printre altele, si de la "VDTV", de pe Antena 3): Exasperat de ironii si circoteli, Fizz paraseste lumea "artistica" pentru a se dedica exclusiv afacerilor. Aceasta veste proasta e pentru noi, publicul (Daca nu pentru noi, atunci pentru cine?!). Fiindca am dovedit inca o data ca nu stim sa apreciem adevarata valoare si, uite, pierdem din cauza asta un motiv serios de distractie. Mai ramine sa dispara OTV si Gigi Becali si o sa fim, practic, terminati.

Problema e ca mai am inca o veste proasta (tot de la "VDTV"): se marita Mama Natura. Vestea e valabila, in special, pentru Antena 1 careia ii vor scadea drastic audientele din cauza ca, stiind-o pe Mama Natura indisponibila, privitorii de sex tare vor schimba, raniti, canalul. Pina atunci insa vreau sa le aduc la cunostinta ca idolul lor va purta, la nunta, "o rochie si scurta si lunga, dar nu aceea scurta-n fata si lunga-n spate, o sa fie o surpriza". Si mai doresc sa o citez cu inca o informatie: "Am invitati si… manele si… sa zic ca am manele, muzica populara si lautareasca". Iar admiratorilor care au sesizat jena cu care Mamica Natura a facut aceasta declaratie, vreau sa le spun asa: Fratilor, stati linistiti, nu cred ca adora manelele. Cred ca, la nunta, ii vor cinta, de fapt, Mozart, Vivaldi si Wagner, iar declaratia aia a fost pura obligatie de serviciu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.