Baietii de la O-Zone, cea mai profitabila trupa in 2004 (1,5 milioane euro) se apropie incet dar sigur de momentul despartirii. Situatie prin care cei trei moldoveni au mai trecut, de fapt, caci ceea ce nu se prea stie e ca cei de la O-Zone s-au mai despartit o data. Conform apropiatilor, atmosfera din interiorul grupului e din ce in ce mai tensionata: de peste o luna, Dan Balan (in centru, in foto stanga), liderul trupei, hoinareste in folos personal prin SUA, in timp ce Arsenie Toderas si Radu Sarbu, ceilalti doi componenti, stau in studioul de inregistrari din Bucuresti. Discordia dintre cei trei a aparut la aflarea vestii ca Dan Balan a inregistrat in SUA o noua versiune a piesei "Dragostea din tei", in engleza, in duet cu un cunoscut solist din New York, Lucas Prata. Piesa, rebotezata "Mai Ai Hee", a fost cantata live de cateva ori in componenta sus-amintita. Prima aparitie s-a consemnat la 4 decembrie anul trecut, in Club Polusa din New York. I-au urmat cele din 25 decembrie, in localul IL Accent Cafe si Eclipse Night Club (Chicago).

Putini stiu ca Dan Balan a mai parasit o data O-Zone in decembrie 2003 pentru a-si indeplini dorinta sa cea mare, aceea de a urma o cariera solo. Atunci el, dar si partea cealalta, Arsenie si Radu, au inregistrat versiuni diferite ale piesei ce se prefigura un mare succes, "Dragostea din tei". Cei trei s-au reunit insa la insistentele producatorului Dan Popi (Cat Music), datorita impactului pe care l-a avut asupra O-Zone succesul obtinut in Italia de Paula Mitrache (care s-a prezentat sub titulatura Haiducii), cu o varianta a piesei. Contactat acum cateva zile, Radu nega despartirea, dar nu comenta lipsa concertistica a trupei in luna decembrie, mai ales ca O-Zone e inca pe primele locuri in materie de difuzari radio in tarile vest-europene.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.