Periplul cuplului Irinel Columbeanu-Monica Gabor prin studiourile televiziunilor continua. In ziua de Craciun, i-am vazut la "VDTV", pe Antena 3, imediat dupa Anul Nou, au fost invitati la B1TV, iar acum vreo doua zile, au stat, ca de obicei, atirnati unul de celalalt, la sueta cu Cabral, in emisiunea "Povestiri adevarate". Ma rog, adevarul e ca din "Povestiri" n-am prins decit ultimele trei minute, dar traiesc cu impresia ca nici nu as fi avut nevoie de mai mult. In astea trei minute, am apucat atit sa aud o linguseala a lui Cabral ("V-am mai vazut si pe la alte televiziuni si mi se pare ca sinteti foarte frumosi"), cit si sa iau la cunostinta de un angajament solemn al iubitei lui Irinel ("O sa fac tot posibilul ca sa pot sa-mi cistig singura existenta").

Ma rog, pina la urma, linguseala cu pricina nu mi s-a parut chiar asa grava... In definitiv, e posibil sa fi fost prima si ultima oara cind lui Columbeanu i-a zis cineva ca e frumos, asa ca o sa-l iert pe Cabral. Angajamentul fotomodelului insa s-a cam batut cap in cap cu un act ratat din mai vechea emisiune de la B1TV: "Poate ca nu merit atit de multe cite am... si pe cine am". Ma gindesc insa sa iert si chestia asta, mai ales ca e posibil ca biata fata sa fi avut scandal cu Iri pentru confuzia dintre "cite" si "cine", un scandal asa de mare ca a ajuns sa schimbe flagrant macazul la urmatoarea aparitie TV. O iert deci si ma pun pe asteptat. Cum ce astept? Sa aflu ca Monica a reusit sa cumpere, in rate, din propriii banuti, un bradut din ala parfumat pentru SLK-ul pe care l-a primit de la Iri cadou de Craciun!

Am vazut-o cam necajita pe Nicoleta Luciu in ultimul episod din telenovela "Lacrimi de iubire" de pe Acasa TV. Si am auzit-o exprimindu-si deschis dezamagirea: "Eu nu-nteleg de ce nu ma vor pe mine barbatii. Barbatii care-i iubesc...". Nicoleto, eu cred sincer ca nu ai dreptate. Parerea mea e ca barbatii care-i iubesti te iubesc la rindul lor. Ma rog, or fi existind si vreo doua-trei exceptii. Dar numai din categoria celor care prefera femeile mai tacute.

Domnule, de cind asteptam o asemenea veste minunata. A trebuit sa vina anul 2006 ca manelistii sa-si faca echipa de fotbal, iar eu sa aflu treaba asta, cu totul si cu totul intimplator, de la stiri. In fine, iata ca inca un vis mai vechi mi s-a implinit. La ora la care am primit fericitul anunt, baietii urmau deja sa joace primul lor meci, cu echipa Politistilor Comunitari. Nu ma indoiesc ca i-au batut mar pe gabori si ca i-au trimis acasa, la neveste, umiliti si fara portofele. Ceea ce ma face sa parafrazez urmatoarele vorbe ale unui anume Gigi Guta: "Sint Gigi Guta si voi promite ca voi fi numarul unu in echipa". Deci le parafrazez: Sint Gigi Guta si voi promite ca voi minca seminte, in tribuna, de cite ori vor juca baietii!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.