La cei 24 de ani, mezina familiei Basescu, studenta in cadrul unui program de master in stiinte politice, vrea sa ii calce pe urme tatalui ei.

In timp ce fiica cea mare a presedintelui, Ioana, a facut o pasiune pentru fotografie, Elena si-a exprimat dorinta de a descoperi in viitorul apropiat daca a mostenit ceva din talentul de politician al Presedintelui Romaniei.

Intr-un interviu acordat revistei "Ce se intampla, doctore?", frumoasa familiei Basescu recunoaste ca este mai preocupata de imagine decat tatal ei, insa l-a mostenit intru totul cand vine vorba de exprimarea ambitiilor si impunerea principiilor. Viitoarea femeie politician a demonstrat deja, daca mai era nevoie, prin pictorialul care insoteste interviul, ca are toate sansele sa faca o cariera de succes si in modelling. Desi este fiica Presedintelui, Elena si-a propus sa duca o viata normala din care nu exclude iesirile cu prietenii.

Din paginile revistei mai aflam care este secretul frumusetii ei. Elena frecventeaza zilnic sala de fitness, nu mananca niciodata dupa ora 18.00 si face sport de cate ori are ocazia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.