George Vintila s-a accidentat la schi. Dupa un an de munca, mai mult sau mai putin solicitanta, George si-a luat schiurile si s-a dus unde se duc toti oamenii innebuniti dupa sporturile iernii: in Austria.

Nu a plecat singur, ci impreuna cu cativa clujeni. DJ-ul ProFM nu a irosit nici o clipa.Timp de sapte zile s-a dat cu schiurile pe un ghetar cu o inaltime de peste 3.200 de metri si a mancat multa supa gulas.
"In Austria am mancat cea mai buna supa gulas din viata mea. Ar trebui sa le fie rusine ungurilor", povesteste George razand. Exact in ultima zi, cand nici prin cap nu-i trecea ca i se mai poate intampla ceva, fostul logodnic al Cosminei Pasarin a dat de belea.

"M-am ciocnit cu un prieten, care stie sa schieze foarte bine, dar asa a fost sa fie. Partea draguta este ca aveam amandoi 70 de km la ora. Deci este de inteles ca atunci cand m-a lovit schiul in cap mi s-a mutat putin gatul din loc", marturiseste George.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.