La cinci luni dupa ce s-au intalnit pentru prima oara, Irinel Columbeanu si Monica Gabor au hotarat sa-si uneasca destinele.

Cei doi s-au logodit intr-un cadru romantic, la inceputul lunii decembrie si spun ca se vor casatori anul acesta, desi familia fetei este impotriva acestei nunti.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au cunoscut anul trecut, la 13 iulie si de atunci au ramas impreuna. Nici diferenta de varsta (30 de ani), nici impotrivirea parintilor ei nu i-au impiedicat sa se iubeasca.

Logodna a venit "de la sine", cum spune omul de afaceri, care s-a hotarat sa-i ceara mana iubitei lui la filmarile unui clip publicitar. "Era 1 decembrie, seara, Monica filmase toata ziua si eu o asistasem. Atunci am realizat ca asa trebuie sa se intample: sa ne casatorim. M-am dus in oras sa caut un inel de logodna potrivit pentru ea. Am luat unul din aur alb cu un diamant. Apoi am ales un restaurant special - Casa Vernescu - si dupa filmari am invitat-o acolo si i-am spus ca as vrea sa fie sotia mea. E prima femeie pe care o cer de sotie", spune afaceristul. Monica a acceptat pe loc: "Am ramas fara grai. Nu credeam ca e adevarat. Am fost foarte fericita si i-am spus ca da, vreau sa ne casatorim! De atunci port inelul de logodna."

Cei doi spun ca vor multi copii si chiar foarte repede. "Am 13 camere acasa asa ca... loc pentru ei este", ne asigura Irinel, iar Monica spune ca ar vrea ca pana la sfarsitul acestui an sa rezolve acest aspect al familiei.

Inceputul anului 2006 i-a gasit pe indragostiti in Dubai, la cel mai scump hotel din lume, iar dupa cateva zile au schimbat destinatia indreptandu-se spre Paris, unde au petrecut si de ziua de nastere a Monicai. Tot acolo vor sa petreaca si luna de miere.

De ziua ei, Monica a primit cadou un inel de platina cu perla si diamante. Acesta a incheiat o serie lunga de cadouri costisitoare, printre care amintim o garderoba ce depaseste 50.000 de euro, un Mercedes SLK, vacante in locuri exotice.

In prezent, Monica este curtata de cateva televiziuni, iar luna viitoare va aparea pe coperta revistei "Lucire", dupa Nicky Hilton, cu aparitii in toata lumea.

Cat despre nunta, cei doi spun ca nu au hotarat inca data, dar Monica ar vrea sa aiba loc dupa ce termina de dat examenul de bacalaureat. Cel mai probabil va avea loc intre 15 iulie si 15 noiembrie. "Dar daca Iri vrea, poate se va intampla mai devreme, pe 27 mai, de ziua lui, sau pe 13 iulie, data la care ne-am cunoscut. Nu m-am gandit inca la rochie. O s-o aleg atunci, probabil cu o luna inainte de eveniment", spune Monica.

Irinel recunoaste ca nu i-au placut niciodata nuntile, mai ales cele mari, cu sute de invitati si cu mult stres. "Mi s-au parut totdeauna un pic false", ne-a declarat el.

Nu se stie daca parintii Monicai vor veni la eveniment, deoarece mama ei este plecata in Italia, iar tatal se opune vehement acestei relatii. Monica spune insa ca este fericita si ca pentru ea asta conteaza cel mai mult: "Cred ca oamenii vor intelege ca ne iubim cu adevarat si ca nu este o relatie pentru bani".

Pe mana stanga a frumoasei brunete sta acum inelul de logodna primit de la Irinel

Pe mana dreapta, Monica poarta inelul cu perla si diamante primit cadou de ziua ei


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.