Luna ianuarie le aduce telespectatorilor o surpriza placuta, Acasa. Incepand de vineri, 20 ianuarie, cei care au descoperit "Pacatele Evei" se vor reintalni cu actorii care interpreteaza personajele din cea de-a treia productie realizata de postul Acasa impreuna cu studiourile MediaPro Pictures in fiecare vineri si sambata, de la orele 21.30.

Prima zi de filmare din acest an a fost luni, 9 ianuarie, cand toata echipa de productie si o parte din actori, cei care erau programati sa filmeze in aceasta zi, s-au intalnit pe platouri cu mare drag si cu mult chef de munca. Cel mai incantat a fost Alexandru Papadopol, caruia i-a lipsit atmosfera de la filmare. De altfel, el si Lili Sandu au fost cei care au filmat cele mai multe scene, exact cum s-a intamplat si pe 12 septembrie 2005, prima zi de filmare la "Pacatele Evei".

Cei care vor ramane Acasa la orele 21.30, atat vineri cat si sambata, vor afla ca Eva, interpretata de Oana Zavoranu, este numita directorul ziarului, iar Sergiu Naum (Claudiu Bleont) o suspecteaza pe ea de rapirea Ronei (Sarah Mircea). Irinel Manafu (Razvan Vasilescu) afla o informatie foarte importanta despre Robert (Alexandru Papadopol). Raul (Radu Micu) ii spune mamei sale, Patricia Manafu (Oana Pellea) ca trece de partea ei si o va ajuta in lupta impotriva lui Irinel.

Bubulina (Virginia Rogin) o convinge pe Rebeca (Lili Sandu) sa-l accepte pe Mihnea (Alexandru Papadopol). El o cere in casatorie si ea accepta, in acest timp Gerard (Zoltan Octavian Butuc) innebuneste la aflarea vestii, iar Roxana (Maria Dinulescu) nu este deloc de acord cu decizia lui Mihnea de a-si asuma responsabilitatea fata de copil si implicit fata de Rebeca. Mihnea va fi nevoit sa ia o decizie in privinta fratelui sau, Robert, deoarece acesta este in continuare in coma.

Dagmar (Cristina Cioran) ii va face Rebecai o marturisire cutremuratoare. Eva isi cumpara o rochie de mireasa, pe care o probeaza in fata lui Irinel, insa se va intampla ceva cu totul neasteptat si care ii va soca pe amandoi. Mai mult decat atat, anul 2006 ii va surprinde din plin pe telespectatori in ceea ce priveste productia "Pacatele Evei", care a revenit in forta si care le va rezerva acestora multe surprize si momente inedite.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.