Ieri, revista “Star” a dezvaluit ca Mihai Alexandru , inca sotul Nicolei, ar avea o relatie cu coregrafa Lusia Smetanina, fosta colaboratoare a acestora pentru participarea din 2003 de la Eurovision. Atat Mihai, cat si Lusia au negat orice legatura intima intre ei, spunand ca sunt doar la “inceputul unei prietenii frumoase”.

La sfarsitul anului trecut, Mihai Alexandru, despartit de cea care ii e inca oficial sotie, Nicola, a reintalnit-o pe Lusia Smetanina dupa mai bine de doi ani de zile de la colaborarea lor pentru Eurovision. Pe atunci, nici unul dintre ei nu gandea ca viata ii va apropia candva! Desi presa a speculat ieri pe tema unei relatii intre ei inca de pe atunci, surse din anturajul lui Mihai spun ca acesta s-a indragostit de Lusia abia acum, la reintalnirea petrecuta cu putin inainte de Revelion, care s-a produs... intr-o biserica unde amandoi venisera sa asiste la slujba..

Contactat de Libertatea, Mihai Alexandru ne-a declarat: "Tin sa precizez ca eu i-am facut ei curte, nu ea mie, pentru ca nu e genul! Ne intelegem foarte bine, dar cel mai corect spus este ca suntem doar la inceputul unei prietenii frumoase. Este o situatie grea pentru fiecare dintre noi si de aceea nu se pune problema sa ne mutam impreuna! Nu stiu ce se va intampla. Asa cum nici nu ma gandeam vreodata ca ma voi desparti de Nicola! Cine se gandea la asta?"

La randul ei, Lusia, care are un baietel de 4 ani, s-a aratat socata de insinuari. "Noi suntem doar buni prieteni, iar ziarele m-au si bagat in patul lui! E o prienie frumoasa, nu o dragoste. Daca va fi sa se intample, nu ma voi ascunde, dar deocamdata in fiecare noapte dorm doar langa fiul meu, Vladut", a spus coregrafa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.