Duminica seara, Ovidiu Lipan a suferit un grav accident auto in urma caruia maestrul a scapat ca prin minune cu doar cateva rani.
Aventurat intr-o excursie salbatica in munti (localitatea damboviteana Caprioru), celebrului baterist al trupei Phoenix i-au inghetat franele ATV-ului din cauza frigului, accident in urma caruia a cazut intr-o rapa. Socul cazaturii a fost puternic, muzicianul plonjand cu capul intr-un rau de munte (pe Valea Ainoasei), unde a ramas infipt in mal. Tabloul nu a fost nici pe departe amuzant, caci ATV-ul a cazut dupa doua secunde peste Tandarica ingropandu-l in amestecul de mal si apa si grabindu-i inecarea.

Din fericire prietenii sai au reusit sa indeparteze rapid minitractorasul de circa 300 kg si sa-l scoata din apa pe Tandarica inainte ca acesta sa faca soc termic. Aventura nonconformistului Tandarica in ajunul celebrarii sale (saptamana viitoare implineste 53 de ani) i-a lasat maestrului cateva dureri la nivelul gatului si coloanei, din punctul sau de vedere nu tocmai motive pentru a vizita spitalul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.