Celebra cantareata australiana Kylie Minogue, diagnosticata anul trecut cu cancer la san, a primit prima veste buna de la doctorii ei din Paris dupa mult timp.

Conform ziarului britanic "The Sun", medicii au anuntat-o acum cateva zile pe vedeta ca tratamentul bazat pe chimioterapie - pe care aceasta l-a urmat cu strictete in ultimele sase luni - a avut succes, Kylie nemaiprezentand la ora actuala celule canceroase in corp. "Chimioterapia este o procedura extrem de dura, iar Kylie Minogue s-a simtit de multe ori extrem de slabita, dar astepta cu sufletul la gura aceasta veste. Cu greu si-a putut exprima fericirea in cuvinte si e nerabdatoare sa-si vada familia si pe cei dragi", a declarat o sursa a publicatiei amintite.

Saptamana viitoare Kylie va incepe un alt tratament, cu radiatii, pentru a preveni refacerea celulelor canceroase si va fi supusa din nou unor analize peste sase saptamani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.