Monica Barladeanu va debuta in serialul "Lost" (Naufragiatii) in episodul 11 din seria a doua, intitulat "The Hunting Party".

Ea o va interpreta pe Gabriela Busconi, sotia unui italian bogat, jucat de Ronald Guttman. Monica va juca alaturi de actori foarte cunoscuti ca Matthew Fox, Michelle Rodriguez, Harold Perrineau si Terry O'Quinn.

Frumoasa bruneta a trebuit sa lupte cu alte 200 de pretendente la rolul Gabrielei Busconi, dar, pe parcursul celor trei probe eliminatorii, a reusit sa-i convinga pe producatori ca este actrita potrivita. "Lost" este, alaturi de "Neveste disperate" ("Desperate Housewives"), unul dintre cele mai bune seriale din America la ora actuala.

Serialul a obtinut anul trecut nu mai putin de sase nominalizari la premiile Emmy si tot atatea trofee. Productia, care prezinta intr-o maniera inedita povestea a 48 de naufragiati pe o insula din sudul Pacificului, se intoarce din 22 ianuarie la AXN cu un al doilea sezon plin de mister si aventura.

Dupa ce cursa companiei Oceanic # 815 s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa gaseasca in interiorul lor puterea de a supravietui. Au descoperit ca insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din jungla, un urs polar, o frantuzoaica ciudata, un mistret teribil, un grup straniu numit de naufragiati "Ceilalti", un vapor numit Black Rock si… o trapa spre un buncar misterios. Fanii inraiti ai serialului vor avea ocazia sa afle ce s-a intamplat cu Sawyer, Michael si Jin, dupa ce pluta pe care si-au construit-o a fost distrusa de catre "Ceilalti".

Shannon va hotari ce inseamna Sayid pentru ea, dar nu va putea sa treaca peste moartea fratelui ei, Boone va incepe sa aiba viziuni cu cei 4 naufragiati plecati pe ocean in cautarea salvarii.
Sun va reusi sa devina mai independenta si mai autonoma dupa plecarea sotului ei, dar se va intreba in permanenta daca acesta este inca in viata. Numerele blestemate care i-au dat peste cap viata lui Hurley inainte de accident vor continua sa-l obsedeze pe masura ce el va incerca sa le descopere sensul.
Noul sezon din "Lost", filmat in intregime in Hawaii, ii are in distributie pe Matthew Fox, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Terry O'Quinn, Harold Perrineau, Michelle Rodriguez.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.