In preajma Sarbatorilor de iarna, Consuelo, frumoasa sotie a lui Adrian Mutu, a efectuat prima ecografie pentru a afla ce sex va avea viitorul bebelus al cuplului.

Din pacate, medicii nu au reusit sa dea un raspuns exact, dar au asigurat-o ca sarcina ei decurge normal, urmand sa repete ecografia in luna ianuarie. Consuelo a asteptat data de 8 ianuarie pentru a incerca sa afle sexul viitorului bebelus chiar de ziua de nastere a lui Adrian. Si testul a fost de data asta concludent: Adrian Mutu va avea o fetita.

Spre deosebire de Adrian, care nu si-a exprimat vreo preferinta in ceea ce priveste sexul copilului, Consuelo isi dorea cu ardoare un baietel, dar asta nu inseamna ca testul a dezamagit-o. Era pregatita sa devina si mama de fetita si, ca dovada, hotarase, impreuna cu Adrian, care sunt variantele de nume pentru micuta: Adriana sau Maria Beatrice. Daca ar fi fost baiat, s-ar fi numit Nicolas Diego sau Nicolas Santiago.

Nu e timpul pierdut insa nici pentru un baietel, caci Adrian si Consuelo isi doresc o familie numeroasa, cu multi copii. Frumoasa dominicanca nu intentioneaza sa angajeze o bona pentru cei mici, deoarece vrea sa se ocupe chiar ea, impreuna cu Adrian, de educatia copiilor. "Cred ca noi doi ne putem ocupa cel mai bine de educatia copiilor nostri. Am pe cineva care ma ajuta la treburile casnice, dar nu se va implica in educatia lor."

Pe de alta parte, mama lui Adrian, Rodica Mutu, spune ca ea era convinsa ca fiul ei si Consuelo vor avea gemeni. "Ea are o burtica foarte proeminenta pentru luna a cincea si a avut gemeni in familie. Asa ca ar fi fost foarte posibil sa aiba gemeni", spune viitoarea bunica.

Micuta se va naste la Torino, la sfarsitul lunii aprilie. Parintii ei vor s-o invete limbile italiana, spaniola si romana si spun ca se vor ocupa de acest aspect inca din primii ei ani de viata.

Botezul micutei este programat deja pentru toamna acestui an, cel mai probabil in Republica Dominicana. "Briliantul" mai are un baiat, Mario, in varsta de patru ani, din prima lui casatorie, cu Alexandra Dinu.

Consuelo si Adrian Mutu nu au de gand sa angajeze o bona care sa se ocupe de bebelusii lor


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.