Anul 2006 a inceput sub auspicii bune pentru unii din artistii romani care au legaturi cu strainatatea.

Daca Alexandra Dinu se pregateste pentru un nou rol intr-un film de epoca, Kitty Cepraga isi incearca fortele intr-o piesa de teatru cu care vrea sa vina si in Romania, iar Paul Panait va juca intr-o telenovela spaniola.

Alexandra Dinu se pregateste sa inceapa noi filmari. Peste cateva zile viitoarea doamna Cancellieri va incepe filmarile pentru o noua productie italiana de anvergura, in care detine rolul principal feminin. Filmul artistic al carui titlu final nu a fost inca stabilit are un buget foarte mare, din care Alexandra va primi peste 120.000 de euro. Actiunea se petrece in secolul al IX-lea, iar actrita spune ca si-a dorit dintotdeauna sa joace intr-un film de epoca. Filmarile vor avea loc in Italia si vor dura aproape doua luni. In prezent, Alexandra negociaza un contract pentru un film ce se va turna in a doua jumatate a anului, urmand ca nunta si casatoria cu Carlo sa aiba loc in luna septembrie, intr-o pauza de filmari de o saptamana.

Kitty Cepraga vrea sa aduca in Romania piesa de teatru pe care o joaca la Teatrul Colosseo din Roma. "Tradimenti e dei Demoni" ("Tradarea si Demonii)" e opera regizorului Emanuele Cerman, cu care Kristina, dupa cum o stiu italienii, a mai lucrat la productia "Bad Brains", in calitate de colega de platou. "Emanuele vrea sa faca un turneu in Europa de Est cu aceasta piesa, iar eu i-am propus sa inceapa cu Romania, unde cred ca exista oameni care sunt interesati de acest gen de teatru", ne-a declarat Kitty. Ea e si in tratative cu doi regizori romani care i-au propus roluri in productii autohtone. In luna martie Kitty va sosi la Bucuresti pentru premiera filmului lui Petre Nastase, "Aripi de fluturi", unde joaca rolul unei asistente medicale la un spital de nebuni.

Paul Panait, fostul component al trupelor Gaz pe Foc si Blue Ice, va juca intr-o telenovela spaniola. Datorita piesei "Singur", pe care a compus-o si care va deveni si coloana sonora, in limba romana, a telenovelei "Ingerul meu", Paul a primit oferta de a juca si in productia respectiva. "Ingerul meu" se va difuza in Spania, incepand din vara acestui an, iar Paul va interpreta rolul de ucenic al unui batran papusar care se indragosteste de fiica unui mare bancher. Fostul "gazar" a semnat deja contractul cu producatorii spanioli si se pare ca va fi remunerat pe luna cu aproape 3.500 de euro. Filmarile vor dura in jur de 4 luni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.