Intr-un episod din "Gogomanii" de pe Antena 1, Rocsana Marcu injura ca la usa cortului: "Biiiip... mamele voastre de jegosi imputiti, biip, biip, biip...". Alo, cum care Rocsana Marcu? Chiar ma enervati astazi, oameni buni! De Ramona Badescu n-ati auzit, de Rocsana Marcu habar n-aveti... Ce-i, fratilor, cu incultura asta? In fine, Rocsana Marcu e o fata care-a prezentat vremea, in "Libertatea". Rocsana Marcu mai e si o fata care s-a lasat de prezentat vremea in "Libertatea" si s-a apucat de cintat cu Nelu Ploiesteanu. Rocsana Marcu mai e si o duduie care, mai nou, isi face veacul pe la diverse televiziuni, unde n-am inteles exact cu ce se ocupa. Nu in ultimul rind, Rocsana Marcu a intrat in istorie datorita unor avansuri pe care i le-a facut Mutu. Si, mai ales, datorita celebrului SMS in care, refuzat (deci jignit), Briliantul o facea "taranca grasa". De la el o fi-nvatat femeia sa vorbeasca asa urit. Ca din revista "Idei in dialog" (pe care sint convinsa ca Rocsana o rontaie cu voluptate) nu prea ar avea cum...

Simbata seara, in emisiunea "Manele de top", de pe OTV, s-a difuzat si un fel de reclama a compilatiei manelistice "Strainatatea 2006". In reclama cu pricina au aparut, la un moment dat, niste imagini cu o tanti care cinta. Si, linga tanti, am citit mai intii numele lui Nicolae Guta, apoi numele lui Florin Salam. Cred ca a fost o gluma a celor de la OTV, facuta special pentru mine. Doamna era, de fapt, Adrian Copilul Minune si Costi Ionita. Nici vorba de Nicolae Guta si Florin Salam, ce, eu nu m-am prins?

Presimt ca va roadeti unghiile de nerabdare. Vreti sa mai auziti una de-a Loredanei, comisa in emisiunea care-i poarta numele si se difuzeaza pe Acasa TV. OK, se rezolva imediat! Va sa zica, Lori statea la o sueta cu Ramona Badescu. Cum care Ramona Badescu? Ramona, vedeta Italiei! Ramona care a prezentat asta-toamna "Cerbul de Aur". Ma rog, nu i-a fost foarte usor sa-l prezinte, stiti si dumneavoastra cum e cind nu mai reusesti sa-ti vorbesti limba. Sau nu stiti, dar nu asta e important. Cica Lori si Ramona au stat la o tacla pe Acasa TV. Si ca, din vorba-n vorba, s-a ajuns la subiectul preferat al gazdei: sexul. Sau, mai exact, viata sexuala a invitatilor ei. Si i-a zis Loredana Ramonei: "Cind te-am cunoscut eu, erai singura!". Si a raspuns Ramona: "Dupa 15 ani, e la fel". Si a insistat Loredana: "Esti din nou singura?". Apoi, i-a aplicat invitatei lovitura de gratie: "Sa nu-mi spui ca esti virgina!..." Nu mai conteaza ce-a raspuns Ramona, nu mai conteaza nici ca, mai tirziu, amindoua s-au suit, la propriu, pe bietul Marius Teicu. Tot ce conteaza cu adevarat e ca Lori a avut iar ocazia de a pune intrebarile ei preferate. Si ca are mereu la dispozitie un loc in care sa se manifeste. Ca daca s-ar manifesta la ea in bucatarie, ar fi, poate, ceva mai plictisitor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.