Noaptea de Revelion e speciala pentru toata lumea, dar parca cele mai interesante petreceri tot in lumea “buna” a vedetelor se dau.

Ca au trecut in noul an in tara sau peste hotare, la Paris, Madrid, New York sau in Dubai, VIP-urile noastre ne-au dovedit ca stiu sa se distreze. Va redam azi cateva franturi din ineditul "album foto" incropit de Andreea Esca, Dan si Adela de la Acasa, Irinel Columbeanu, Teo, Wilmark si altii asemenea lor in noaptea dintre ani.

Esca + sotul si copiii au petrecut la New York

Andreea, Alexandre si cei doi copii ai cuplului, Alexia si Aris , au fost incantati de mascotele de la magazinul Disney.

Vedeta stirilor PRO TV, Andreea Esca, a avut si ea o minivacanta cu ocazia Sarbatorilor de iarna. "Am fost doua saptamani la New York. In fiecare iarna imi iau un concediu, in primul rand pentru copii. Am fost la MOMA (Muzeul de Arta Moderna), unde Alexia s-a pozat langa un Picasso si Aris langa Brancusi, favoritul sau. Am mai fost la Zoo in Central Park, unde copiilor le-a placut enorm la pinguini si la foci. Am fost la bradul imens de langa Rockefeller Center, la patinoarul de acolo si ne-am urcat si in turn sa vedem New York-ul de la inaltime". Dar se pare ca micutilor Andreei le-a placut cel mai mult la magazinul "Disney".

Amalia Enache, mascata in Madrid

Amalia Enache a petrecut Revelionul impreuna cu iubitul si prietenii ei la kilometrul zero al Madridului: Puerta del Sol. Acolo toata lumea obisnuieste sa poarte in noaptea dintre ani peruci si masti haioase. Amalia marturiseste ca s-a distrat: "Am vazut artificii superbe pe cer. Dupa miezul noptii am fost intr-o superdiscoteca, unde am dansat pana dimineata pe ritmuri spaniole".

Wilmark a ridicat in picioare o sala

Wilmark a sarbatorit Revelionul prin munca, adica a facut pe amfitrionul la o petrecere gazduita de un hotel din Poiana Brasov. Dupa ce s-a straduit din rasputeri sa ajunga pe scena, pentru ca in culise era lume multa (Gil Dobrica, Monica Anghel, Directia 5, un balet din Rusia si o trupa de dans sportiv), DJ-ul de la Pro FM a reusit sa ridice toata lumea in picioare prin prestatia lui. Dupa petrecere, Wilmark s-a relaxat in piscina hotelului.

Piedone a dat cu paharul de asfalt

Piedone a petrecut noaptea de Revelion la Hotelul Marriott din Bucuresti impreuna cu sotia lui. La miezul noptii, ca in fiecare an, a pus in paharul de sampanie multe monede adunate din diferite tari pe care le-a vizitat in timpul anului, a turnat sampanie si, dupa ce si-a sarutat sotia , a baut o gura de sampanie si a spart paharul de asfalt.

Dan si Adela, in Budha Bar din Paris

Dan Bordeianu si Adela Popescu au petrecut o minivacanta de iarna la Paris. Desi au sperat ca vor avea parte de intimitate, cei doi indragostiti au fost totusi asaltati de fani si in Franta, in timpul unei plimbari in Piata Sacre Coeur. Un alt obiectiv al vizitei lor la Paris a fost Turnul Eiffel. Noaptea dintre ani, iubaretii au optat sa o petreaca in Budha Bar, unde au dansat pana spre dimineata.

Tantareanu a avut 40 de trupe si doua stripteuze

Cristian Tantareanu a petrecut Revelionul la resedinta lui din Corbeanca, impreuna cu familia, 200 de invitati, 40 de trupe si cantarete, dansatoare din buric si doua stripteuze. La miezul noptii le-a oferit invitatilor un foc de artificii.

Teo a cantat in piata

Teo a inceput noul an in Piata Revolutiei, alaturi de "Fabrica de Hituri" a Pro FM. Se pare ca vedeta PRO TV a intrat cu dreptul in 2006, caci a petrecut si s-a bucurat la maximum de concertul baietilor de la Zdob si Zdub, cantandu-le versurile...

Catanga a cantat in restaurant si pe strada

Cornelia Catanga a cantat de Revelion impreuna cu sotul ei, Aurel Padureanu, in mai multe localuri, iar spre dimineata s-au oprit sa manance o ciorba de potroace. Inainte de plecare, la ora 9.00, Catanga a luat acordeonul din taxi si a inceput sa le cante prietenilor o "repriza", inca din strada.

Fetele de la Trident au bucurat ochii fanilor

Cele trei blonde de la Trident au cantat in noaptea dintre ani la Casino MGM de pe Calea Victoriei din Bucuresti. Andreea, Loredana si Roxana au tinut sa munceasca de Revelion, din aceeasi superstitie pe care o au cei mai multi cantareti, aceea de a avea cat mai multe concerte in anul ce urmeaza. Apetisantele blonde au luat ochii clientilor cazinoului cu celebrii lor blugi taiati. Toti au tinut sa admire "pantalonii" - si mai ales decupajele din ei - de aproape!

Columbeanu si iubita, in Dubai

Irinel Columbeanu si iubita sa, Monica Gabor, si-au petrecut revelionul in Dubai, la cel mai scump hotel din lume, Burj Al-Arab. In timpul celor zece zile pe care le-au petrecut acolo, nu au pierdut ocazia sa mearga la plaja si sa se plimbe cu camila. Noaptea dintre ani si-au petrecut-o intr-unul din cele 10 restaurante ale hotelului.

Trofin a plecat dupa lemne in satul vecin

"Canalistul" Antenei 1, Constantin Trofin, a petrecut la o cabana izolata in munti, alaturi de familie si cativa apropiati. In perioada sejurului, i-au facut o vizita si colega lui Eva, alias Paula Chirila, impreuna cu iubitul ei Marius Aciu. Desi a petrecut de minune, Trofin a trecut in noul an intr-un mic impas: a ramas fara lemne. Asa ca, in plina noapte, familia lui Trofin a plecat sa imprumute dintr-un sat vecin trei saci de lemne (vezi poza, in care e si fiul lui, Octavian).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.