Cea de-a patra serie a show-ului "Celebrity Big Brother", transmis de Channel 4, a inceput cu o distributie controversata, formata din 11 personalitati care vor convietui in aceeasi casa timp de 23 de zile.

Printre ei se numara Faria Alam, care a devenit celebra in urma scandalului sexual in care a fost implicat selectionerul Angliei Sven-Goran Eriksson, baschetbalistul Dennis Rodman (foto), modelul Jodie Marsh, actrita Rula Lenska, Traci Bingham ("Baywatch"), Pete Burns (Dead or Alive), parlamentarul George Galloway (care s-a opus vehement razboiului din Irak) si entertainerul Michael Barrymore. Singura concurenta necunoscuta este Chantelle. Rolul ei este cel de a-i convinge pe ceilalti ca este o personalitate.

La intrare in casa Big Brother, parlamentarul Galloway nu a ezitat sa il atace pe Tony Blair. "Tony Blair va avea o dilema, pentru ca simt ca va dori sa ies mai repede pentru a nu repurta o noua victorie. Pe de alta parte, cata vreme voi fi aici, el nu va avea probleme", a spus acesta.

Un alt personaj controversat este Michael Barrymore, prezentatorul de la ITV care a fost nevoit sa plece in Noua Zeelanda, dupa ce Stuart Lobbock a fost gasit mort in piscina sa. Primele trei editii ale show-ului "Celebrity Big Brother" au fost castigate de Bez (Happy Mondays), Mark Owen si Jack Dee. Prezentatoarea celei de-a patra editii este Davina McCall.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.