Mihaela Radulescu a fost internata miercuri seara de urgenta la Spitalul Elias, unde a suferit o interventie chirurgicala.

Vedeta Antenei 1 s-a prezentat la spital acuzand dureri mari in zona abdominala si crezand initial ca e vorba de o apendicita sau chiar peritonita. Dupa ce a fost examinata, diagnosticul pus a fost de sarcina extrauterina avansata (opt-noua saptamani).

Mihaela Radulescu a fost operata de urgenta sub anestezie generala de echipa de medici formata din dr. conferentiar Radu Vladareanu - anestezist, dr. Ileana Marinescu si dr. Luminita Cobac, iar acum se afla in afara oricarui pericol, spun medicii.

Mihaela are un baietel, Ayan, de doi ani, iar cea mai mare dorinta a vedetei e sa mai aiba un copil, pentru ca diferenta de varsta dintre cei doi sa nu fie prea mare. Dupa interventia de miercuri, care a fost un adevarat succes, medicii sunt optimisti, spunand ca vedeta poate in continuare sa spere ca dorinta i se va implini.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.