Este oficial acum: Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au despartit. Desi aceasta stire apare in toate ziarele britanice, revista News of the World da mai multe detalii despre despartirea celor doi. Reporterii de la acesta publicatie sustin ca picatura care a umplut paharul a fost o conversatie telefonica "picanta" a lui Brad Pitt si a Angelinei, conversatie pe care Aniston a auzit-o.

Se pare ca totul a pornit de la filmul "Mr & Mrs Smith" in care Brad si Angelina erau sot si sotie. O sursa apropiata cuplului a declarat ca "in vara Brad si Angelina erau extrem de apropiati, atat de "uniti" incat jucau parca totul ar fi fost real. Vorbeau tot timpul la telefon si tot timpul in soapta. Nu si-au ascuns niciodata afectiunea pe care o simteau unul pentru celalalt".

Desi casnicia actorului cu Jennifer Aniston era "pe butuci", totul s-a terminat intre cei doi cand Brad a primit un telefon acasa, in Beverly Hills de la Angelina Jolie. Sursa anonima a celor de la News of the World a povestit ca "Jennifer a ascultat conversatia celor doi la un alt telefon din casa. Nu stiu daca a facut-o accidental sau a ridicat receptorul intentionat pentru a afla ce se intampla. In orice caz, a explodat dupa aceea. Oricum, lui Jennifer nu i-a fost niciodata usor sa fie sotia barbatului care este considerat cel mai sexy si cel mai dorit barbat din lume. Cu toate acestea, Jennifer a fost geloasa in special pe Angelina. Cand a decis sa-l intrebe pe Brad ce se intampla acesta a decis sa ii spuna totul, pentru ca oricum casnicia lor se terminase, pe fondul unor neintelegeri in ceea ce priveste copiii. Brad nu a facut niciodata un secret din faptul ca vrea sa fie tata, insa Jennifer a refuzat, ea preferand sa se concentreze asupra carierei sale cinematografice. Pe de alta parte, Angelina este superba si este o persoana foarte mamoasa. Brad a fost coplesit de toate aceste lucruri. Felul in care Angelina s-a dedicat complet fiului sau adoptiv Maddox pur si simplu l-a topit pe Brad. Efectiv i-a furat inima".

Cand Brad Pitt a inceput sa filmeze cu Angelina Jolie la productia "Mr & Mrs Smith", Jennifer, in varsta de 35 de ani, se afla in Europa intr-un turneu de promovare a filmului "Along Came Polly" in care mai joaca si Ben Stiller.

O sursa de pe platourile de filmare a relatat ca a fost martora la inceputul relatiei lui Brad si a Angelinei, care a debutat in timpul unui picnic la care au participat inca 20 de oameni din echipa de filmare. Sursa a povestit ca "erau o gramada de mancaruri delicioase, insa Brad si Angelina erau atat de absorbiti unul de celalalt incat nu s-au atins de nimic. Au stat deoparte si se tineau de mana. La un moment dat, chiar i-a soptit ceva la ureche si a sarutat-o pe gat.

Cateva zile mai tarziu, Brad a racit, iar peste putin timp a racit si Angelina. Brad i-a trimis acesteia flori in cabina impreuna cu un biletel "pentru Doamna". Pe platourile de filmare, atractia dintre cei doi a devenit stanjenitoare pentru cei din jur. Gurile rele au inceput sa vorbeasca dupa ce Angelina a refuzat sa-si puna pe ea un chilot protector de culoarea pielii pentru a filma o scena de sex intre ea si Brad. Aceste costume sunt de obicei folosite la astfel de scene. Cu toate acestea, ea i-a spus garderobierei ca nu are nevoie de asa ceva. Astfel, cei doi au filmat o scena de sex "reala". De fapt, Angelina nu a facut nici un secret din pasiunea ei pentru Brad si la un moment dat chiar a afirmat ca ar fi preferat ca acesta sa nu fie casatorit."

In 29 aprilie, cei doi au fost vazuti ducandu-se la un hotel din Los Angeles. Nici macar nu au incercat sa se ascunda. Un prieten apropiat celor doi a declarat ca "Brad si Angelina erau atat de siguri de relatia lor incat doreau sa mearga impreuna in Italia, unde el filma Ocean's Twelve cu George Clooney. Ei doreau sa-si cumpere chiar o casa acolo si sa nu se mai intoarca in Los Angeles. Cu toate acestea, planurile le-au fost zadarnicite de faptul ca Jennifer a dorit sa mearga cu Brad in Italia".

Pe 13 si 14 septembrie, Brad si Angelina au fost nevoiti sa filmeze din nou cateva scene pentru "Mr & Mrs Smith". Ei au avut doua camere pe acelasi palier si chair au dat ordin ca nimeni sa nu mai aiba acces pe etajul respectiv.

Luna trecuta, Jennifer s-a dus cu Brad la Londra pentru promovarea filmului "Ocean's Twelve", insa cei doi traiau deja vieti separate si au zburat chiar cu avioane diferite inapoi in Los Angeles.

Saptamana trecuta, actrita din "Friends", Courteney Cox Arquette, ia- convins pe Jennifer si Brad sa mearga impreuna cu ea si cu sotul ei David in insulele Caraibe pentru a incerca sa-si redreseze casnicia. Insa, dupa numai 24 de ore, cei doi au stiut ca nu mai este cale de intoarcere.

La sfarsitul saptamanii, purtatorul de cuvant al cuplului a declarat ca intr-adevar cei doi s-au despartit, dupa o casnicie de patru ani si jumatate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.