Regina R&B Cristina Spatar a incheiat nefericit anul 2005. Casa i-a fost sparta, actele, telefonul si banii i-au fost furati in fata blocului, iar recent cantareata a trait o alta experienta neplacuta.
Statea in masina personala parcata pe dreapta, in apropierea sediului de politie de la Udriste, in asteptarea unei prietene. In timp ce cantareata isi astepta amica, doi indivizi i-au spart cauciucurile. Cristina nu si-a dat seama in prima faza de ceea ce i s-a intamplat, desi hotii asteptau ca ea sa se infurie si sa se dea jos din masina, pentru a-i fura geanta si lucrurile de valoare. "Am fost atentionata de cineva ca tocmai mi-a fost spart cauciucul. Am pus imediat mana pe telefon si am chemat politia. Am avut noroc pentru ca m-am aflat langa o benzinarie si tot incidentul a fost filmat", ne-a declarat Cristina Spatar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.