Stefan Lungu (prezentatorul emisiunii “Tonomatul DP2”) si Albertina Ionescu (fosta prezentatoare a rubricii meteo de la TVR 1) implinesc in februarie sase ani de cand sunt impreuna. Stefan a reusit sa o cucereasca pe inabordabila Albertina cu vorbe dulci. Acum isi construiesc o casa impreuna si si-au facut planuri de casatorie.

Stefan Lungu, moderatorul emisiunii "Tonomatul DP2", a cunoscut-o pe Albertina Ionescu in TVR, la locul de munca. "Stateam in acelasi bloc, la cateva scari distanta, dar ne-am cunoscut in TVR", spune ea. "Era inabordabila si acest lucru m-a ambitionat sa o cuceresc", marturiseste, la randul lui, Stefan.

"Stefan a studiat mult afara si ma fascina cu povestirile lui. Ascultam cu sufletul la gura despre lucrurile pe care le-a invatat in SUA, Suedia, Elvetia si Ungaria. Aveam 18 ani, terminam liceul, iar acolo nu am intalnit persoane cu care sa discut, de pilda, despre locurile interesante pe care le-a vazut Stefan... Eu ii povesteam de liceu...", afirma Albertina. "Era un copil care le spunea pe toate nevinovat. Era o eleva educata... Mi-a placut sa vad in ea, la cei 18 ani pe care ii avea, o tanara decisa sa faca ceva in viata", mai spune Stefan.

Pentru acest an cei doi frumosi si-au facut planuri de casatorie si spera sa-si termine de construit casa, pentru a face o nunta frumoasa la vara. In acelasi timp, Stefan si Albertina isi doresc foarte mult un copil. "Nu vreau o nunta conventionala. Vreau ca oamenii sa se simta bine, pot veni si in blugi, daca se simt mai bine asa, decat sa stea stresati cu cravata la gat... Dar mai intai sa terminam casa", incheie Stefan.

In prezent, Albertina s-a transferat de la TVR 1 la TVR 2, unde se pare ca va modera o emisiune noua, iar Stefan pregateste un nou format al emisiunii sale.

Dupa sase ani de cand si-au cucerit reciproc inimile, Stefan si Albertina vor sa faca pasul cel mare al casatoriei. De curand, ei sunt si colegi la TVR 2, unde Albertina va avea o emisiune noua


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.