Pe Costi Ionita Anul Nou l-a prins cu santierul partial incheiat la vila sa din Bucuresti (sos. Nicolae Titulescu colt cu Calea Grivitei).

Colorata mai ceva decat un pom de Craciun (verde deschis cu maro si visiniu), spatioasa casa va gazdui din acest an studiourile, salile de repetitii, apartamentul si clubul cantaretului.

Insa pana sa-si ia gard, Costi a comandat minipiramide suflate cu aur de 14 carate (stiuta fiind pasiunea sa pentru egiptologie si efectul piramidelor), pe care le va incastra in peretii casei. Anul trecut, Costi a terminat si lucrarile la impunatoarea sa casa din Constanta.

Si Iantu s-a mutat

Si Virgil Iantu s-a mutat in casa noua, situata la doi pasi de Piata Victoriei. Noul domiciliu al lui Iantu e reprezentat de o cladire spatioasa cu o arhitectura moderna. A fost ridicata destul de repede, caci santierul a fost inceput in iarna anului trecut. Dar venirea pe lume a fetitei sale Jasmina Maria (in vara lui 2005) a grabit darea in folosinta a vilei. Initial Virgil (34 ani), pe numele sau Gataiantu Virgil Aureliu, a inceput constructia casei ca nou sediu pentru firma sa S.C. Gata Media SRL.

Experti in domeniul imobiliar sustin ca locuinta si terenul sunt evaluate la 180.000 euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.