Mihai Traistariu a dat lovitura in noaptea de Revelion. Simpaticul cantaret a cantat in Bucuresti si la cateva petreceri private in Constanta si a castigat 6400 de euro. Mihai spune ca daca atunci cand facea parte din trupa Valahia a existat un an cand a obtinut 4.000 de euro, de data aceasta, recordul a fost depasit. Si cum la cumpana dintre ani e bine sa-ti pui si cateva dorinte, el si-a propus ca in 2006 sa castige selectia pentru Eurovision si Cerbul de Aur. Pentru a fi la inaltime, Mihai va face vocalize la cateva concursuri internationale, in Kazahstan, Vietnam si Egipt.

Dupa ce si-a deschis in Bucuresti doua magazine alimentare, cantaretul continua seria investitiilor. Impreuna cu amicul sau, Christian, a devenit patronul discotecii ''Land", din München. Sarmantul solist spune ca i-a venit aceasta idee, dupa ce a aflat ca in Germania traiesc peste un milion de romani.

"Am cheltuit 17.000 de euro, dar vad ca imi recuperez rapid banii. Servim mancare si bere romaneasca, iar muzica este tot de-a noastra". Si daca pe plan profesional toate ii merg din plin, Mihai recunoste ca la capitolul dragoste nu sta tocmai pe roze. Dupa ce a pus punct unei relatii de iubire, chiar de ziua sa de nastere, pe 16 decembrie, Mihai spera ca in acest an sa aiba cui sa-i spuna ''Cat de frumoasa esti, iubita mea!''.