Antena1

"Lautarii de ieri si de azi" e tema pe care Mihaela Radulescu a ales-o pentru prima editie din 2006 a emisiunii "Duminica in familie", difuzata in seara de 1 ianuarie. Cornelia Catanga, Carmen Radulescu, Petrica Pana si taraful sau, Matilda Pascal Cojocarita, Marian Mexicanu', Nelu Ploiesteanu, Maria Buza sunt doar cateva dintre celebrele voci ale muzicii de petrecere invitate in platoul emisiunii.

TVR1

Vineri, 30 decembrie, ora 20.30: "Scoala Vedetelor - Best of". Gianina Corondan si elevii de la Scoala Vedetelor va aduc cele mai bune momente ale emisiunii din acest an. Sambata, 31 decembrie, ora 15.20: Premiile Laureus.Gala celor mai buni sportivi ai anului 2005 are loc in acest an in Anglia. Teri Hatcher, Owen Wilson, Ilie Nastase, Morgan Freeman, Jackie Chan sunt doar cateva dintre celebritatile invitate la gala.

Sambata, 31 decembrie, ora 18.00: "Ninsa cetina de brad...". In preajma Anului Nou, TVR 1 va invita sa urmariti un documentar despre traditiile romanesti din toate zonele tarii. Realizatoarea Elise Stan a incercat sa adune cat mai multe informatii referitoare la datinile romanesti. Duminica, 1 ianuarie, ora 14.50: Danutz SRL. Invitatul primei editii a anului 2006 e marele actor Florin Piersic.

Un asemenea invitat a avut nevoie si de adversari pe masura. Si pentru ca o singura persoana nu ar fi fost de ajuns, realizatorii au invitat patru! Patru femei frumoase: Andreea Banica, Bianca Brad, Roberta Anastase si Ioana Moldovan. Duminica, 1 ianuarie, ora 16.40: "Tezaur folcloric - Da Doamne, la lume bine!" Telespectatorii vor avea parte de cantece si urari de Anul Nou.

PRO TV

In prima zi a noului an, Pro Tv isi invita telespectatorii pe "Planeta magica" a lui Paul Zenon. Pe 1 ianuarie, de la ora 13.00, cel mai cunoscut magician al Marii Britanii va purta telespectatorii intr-o lume fascinanta, in care legile fizicii sunt abrogate, iar trucurile incredibile si cascadoriile spectaculoase sunt numitorul comun al unei reprezentatii care a socat spectatorii din peste treizeci de tari. De la Ecuator si pana la Cercul polar, pe plajele cunoscute ale lumii, in mijlocul desertului, dar si in barurile aglomerate din metropole, Paul Zenon interactioneaza cu oamenii obisnuiti, transformandu-i in vedetele Planetei sale Magice.

National TV

La National TV, de Revelion, fanii manelelor se vor intalni, incepand cu ora 21.00, cu cei mai cunoscuti interpreti ai genului - Costi Ionita, Adi de la Valcea, Vali Vijelie, Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur, Liviu Pustiu, Tinu Veresezan, Jean de la Craiova, Catalin Arabu sau Stefan de la Barbulesti. Iubitorii de folclor ii vor vedea la National TV pe cei mai cunoscuti solisti de muzica populara, carora li se vor alatura cei mai buni interpreti de muzica de petrecere.

TVR2

TVR 2 v-a pregatit pentru Revelion o intalnire cu muzica de calitate. Astfel, pe 30 decembrie, de la ora 23.15, puteti urmari un concert spectaculos: Britney Spears - Live in Miami. Concertul, care a avut loc pe 28 martie 2004, aduce telespectatorilor TVR 2 un adevarat show regizat de Hamish Hamilton, care nu va inceta sa va uimeasca.

O intalnire de exceptie va este propusa pe 1 ianuarie, de la ora 14.00 - Riverdance: Dansul continua. Spectacolul regizat de John McColgan a avut loc in aprilie 1994, la Dublin, la cea de-a 39-a editie a concursului Eurovision, fiind prezentat de celebrul Michael Flatley si trupa lui de dansatori.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.