Anne's este atat de pasionata de ceea ce face, incat nici macar acum, in perioada Sarbatorilor, nu vrea sa aiba parte de un moment de respiro. Dupa ce s-a intors dintr-un lung turneu pe care l-a sustinut in tara, senzuala blonda nu a refuzat nici o propunere de a canta in Capitala. Asa se face ca, Revelionul il va petrece pe mai multe scene din Bucuresti, iar intre cantari va sta impreuna cu iubitul si impresarul ei, Dan Anghel. La inceputul anului viitor insa, cei doi au decis sa plece intr-o mica vacanta in Elvetia.

Anne's si Dan vor petrece cateva zile de vis in Lugano, o statiune montana foarte frumoasa care se gaseste la granita cu Italia. Si, pentru ca sunt doar 40 de km pana in Milano, orasul in care nici o femeie nu poate rezista fara sa mearga la shopping, Anne's se pregateste deja sa-si schimbe vestimentatia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.