Regizorul clujean Ioan Strugaru a primit pe adresa Operei Romane o scrisoare de amenintare, din cauza includerii in programul Balului de Revelion a colectiei de moda a creatoarei Romanita Iovan . Scrisoarea primita de Strugaru este nesemnata, dar autorul sustine ca vorbeste in numele unei majoritati a partidelor politice din Cluj, in frunte cu PRM. "Daca o aduceti pe aceasta criminala Romanita la spectacol, vom arunca cu portocale si rosii, iar viata ei si a regizorului va fi in pericol", sustine semnatarul anonim.

Acesta insista ca numarul de prezentare de moda al Romanitei sa fie retras, iar afisele din oras dezlipite. Presedintele PRM Cluj, Petru Calian, ne-a declarat ca nu cunoaste nimic despre aceasta scrisoare, despre care spune ca este o tampenie. Programul Balului Operei din Cluj, pentru Revelion, produs de omul de afaceri Matei Miko, se va desfasura cu casa inchisa, biletele fiind deja epuizate.

Dupa cum ne-a declarat regizorul Strugaru, politia a fost sesizata asupra amenintarii si o investigatie este in curs de efectuare. "Am luat in serios amenintarea, deoarece ne temem pentru invitatii nostri, avand in vedere ca sala va fi plina si nu am dori ca printr-un telefon anonim sau alt mod spectacolul sa fie perturbat", ne-a spus acesta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.