Probabil ca multi se intreaba ce daruri au primit vedetele de Sarbatori. Se pare ca Mos Craciun nu le-a ocolit nici anul acesta si le-a adus cadouri care mai de care mai interesante.

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, si-a innoit garderoba cu ocazia Craciunului. "Am primit multe pulovere si lucruri de iarna, printre care si tinute de ski. Revelionul il voi petrece la munte cu prietenii si cu sora mea, pentru ca noua ne place sa ne aflam in tara de Sarbatori", ne-a declarat Elena Basescu.

Cristian Tantareanu a petrecut Sarbatorile de Craciun cu familia la resedinta sa din Corbeanca. Si pentru ca e obisnuit mai mult sa ofere, a fost foarte surprins ca in seara de Craciun sa primeasca de la sotia sa un plic legat cu o fundita rosie. Cand l-a desfacut a fost si mai surprins sa vada un ordin de plata prin care se efectuase transferul a 300.000 de euro catre cei trei fii ai sai, cadou de Craciun. "Eu nu prea fac daruri si nici nu primesc, sotia mea se ocupa intotdeauna de aceste indatoriri. Ea s-a ocupat sa dea fiecarui fiu al nostru cate 100.000 euro cadou de Craciun. Mie imi place mai mult sa petrec. Acum serbam a doua zi de Craciun la Paradisul Verde, unde avem invitati peste 100 de copii, a venit iar Mosu', avem program artistic etc".

Designerul Catalin Botezatu a fost si el "calcat" de Mos Craciun: "Am primit o multime de lucruri mai mult sau mai putin interesante, insa cel mai consistent cadou a fost un costum de ski Castel Bajac".

La creatorul de incaltaminte Mihai Albu, Mosul a venit cu haine. Si nu cu orice fel de haine, ci creatii Gianfranco Ferre. Albu e mandru de bradul sau adus din Danemarca si care l-a costat 3.000.000 de lei: "Are 2 m diametru si 2,60 m inaltime si l-am impodobit cu ornamente albastre".

Mosul a fost generos cu Alessandra Stoicescu: "Am primit o bratara de aur, un pulover, o floare Craciunita, jucarii, mai precis o pisica - imi plac pisicile, un maslin mic, adevarat, care imi e foarte drag, si un set format dintr-un stilou si un pix din aur alb... A fost un Craciun bogat pentru ca eu am fost foarte cuminte anul asta".

Pe la Romanita si Adrian Iovan Mosul nu a trecut inca. Cei doi vor pleca la 30 decembrie la Dubai sa petreaca Revelionul si spun ei ca acolo Mosul le-a lasat ceva. "Seara dintre ani o vom petrece la Hotelul Hyatt, costa 600 de euro de persoana. Nu stiu ce program artistic ne-au pregatit organizatorii, dar sigur trebuie sa fie ceva interesant in banii astia", spune creatoarea care si-a schimbat look-ul, ea vopsindu-si pentru prima data parul .

Cadourile Mosului i s-au potrivit si anul acesta Andreei Banica. Blonda s-a mai pricopsit cu un caine "de turneu", dupa cum spune chiar ea. Caci Whisky - acesta e numele sau - a venit nu in sacul, ci in buzunarul Mosului, deoarece este cat o palma (rasa ShiTzu). Si probabil la maturitate va atinge 3 kg. Familia de patrupede a Andreei cuprinde acum patru latratoare: Whisky (caine de turneu), Jessie (bichon "de casa") si doi Rottweileri ("de paza").


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.