In pragul Sarbatorilor de iarna, vedetele din mass-media prefera sa lase deoparte batalia pentru audiente si sa se refugieze in diferite colturi ale lumii, dar nu inainte de a trage linie si de a contabiliza realizarile din 2005.

Radu Soviani vrea sa castige la Loto

"De Craciun si de Revelion voi petrece undeva in Maramures cu un grup de prieteni, pentru ca vreau sa schiez. De la Mosu’ vreau minte sa iau deciziile potrivite in momentele potrivite, pentru ca anul 2005 a fost un an greu din punct de vedere profesional. Pe plan sentimental, in 2005 s-a remarcat o constanta, ceea ce este foarte bine. La inceputul anului am cerut-o de sotie pe logodnica mea si i-am dat deja un inel cu trei diamante mici, asa incat de Sarbatori as vrea sa-i satisfac un capriciu. Ori vacanta, ori ceva de imbracat, pentru ca femeile vor tot timpul ceva de imbracat, iar pentru mine imi doresc sa castig la Loto si sa investesc banii in economia nationala".

Gina Ivascu petrece sarbatorile in casa noua

Gina va da petrecerea anului, la care sunt invitate vedete din show-biz si colegi de-ai ei din B1 TV. Gina si logodnicul ei, Alexandru, tocmai s-au mutat intr-un apartament pe care l-au renovat intr-o zona centrala a Capitalei. Pentru ca Gina nu este inca o gospodina desavarsita, invitatii vor manca preparate traditionale pregatite de mama si de soacra ei.

Cei doi au fost coplesiti de cadoul Mosului si au decis sa-si petreaca si Revelionul tot in Bucuresti, nu la schi, ca in anii precedenti. Anul 2006 se anunta unul foarte important pentru tanarul cuplu, pentru ca, in vara, Gina si Andu urmeaza sa se casatoreasca, iar pregatirile pentru eveniment sunt deja in toi.

Livia Dila si-a propus sa invete sa schieze

Ca in fiecare an, Livia Dila va sarbatori impreuna cu sotul ei, Cristi, cu parintii si socrii ei. Livia si Cristi au deja stabilite sarcinile pentru Craciun. Ei au primit "ordin" de la parinti. Cuplul trebuie sa se ocupe de cumparaturi: brad si ornamente noi, lucru care a devenit deja o traditie, si cadouri pentru fiecare membru al familiei. Sarcina pe care Livia si-o asuma cu toata responsabilitatea este sa-si asiste soacra la producerea cozonacului si sa deguste din preparate.

De Revelion vor merge impreuna cu prietenii la munte, in tara sau in Austria, unde Livia e hotarata sa incalte schiurile. Prietenii o tachineaza pe seama acestui fapt, spunandu-i ca ar fi cazul sa invete acest sport, inainte de a deveni mamica, pentru a nu fi pusa in situatia de a lua lectii de la "juniori".

"Romancuta" Mbela Nzuzi gateste sarmale

Obisnuita deja cu sarbatorile autohtone inca din 1997, cand a venit in Romania, Mbela va petrece Craciunul acasa, impreuna cu familia, colegii din formatia Gloria, de la Fundatia Femeilor Refugiate din Romania. Desi a invatat cum se face cozonacul, din lipsa de timp, anul acesta il va cumpara din comert, dar nu va renunta la placerea de a gati sarmale si salata boeuf, mancarurile romanesti preferate. Mbela va face si cateva specialitati congoleze, pentru care a primit din Belgia ingrediente specifice africane. In Ajunul sarbatorii si-a rezervat placerea de a impodobi bradul de Craciun.

Mosul i-a adus o masina Monicai Stan

Anul 2005 a fost unul deosebit de important pentru Monica Stan, care a debutat in televiziune cu un proiect original dedicat high-life-ului autohton.
Monica isi petrece Sarbatorile de iarna in familie, insa nu-l mai asteapta pe Mos Craciun, pentru ca s-a ocupat singura de acest aspect si si-a facut cadou un Porsche Cayenne. In noul an, Monica isi doreste sa aiba inspiratie sa faca emisiuni bune, iar in plan personal isi doreste sa fie indragostita si iubita.

Teo va petrece cu Maia

Cel mai probabil voi petrece Craciunul si Revelionul acasa, cu prietenii si cu familia. Eu sunt un om care nu-si face niciodata planuri. De cele mai multe ori nu-mi fac planuri nici macar pentru ziua de maine, d-apoi pentru la anul. Cel mai important eveniment in 2005? Aniversarea zilei de nastere a Maiei si faptul ca nasii ei i-au rupt turta. Pe o scara de la 1 la 10, pot spune ca a fost un an de nota 10.

Andi Moisescu vrea in America

Craciunul si Revelionul ma vor gasi pe pamant american. E unul dintre locurile in care reusesc sa-mi reincarc bateriile, acum aproape aduse la nivel zero. In 2006 imi doresc sa repar cat mai rar greselile altora, ca sa pot investi timpul castigat in proiectele noi pe care le-am pregatit inca din a doua jumatate a lui 2005. Anul ce tocmai se incheie a fost unul din cei mai plini ani de pana acum, dar si unul din cei mai dificili. Anul asta s-a nascut Apropo TV, dar tot anul asta am petrecut cel mai mic numar de ore acasa. Am depasit toate recordurile personale in materie de ore de montaj, de exemplu. Tragand linie, in 2005, chiar am castigat.

Amalia Enache ia avionul spre Barcelona

De Craciun lucrez, prezint stirile de la ora 19.00, dar seara, tarziu, ma voi aseza la masa cu parintii, care vin la mine. Nu se putea sa nu fim de Craciun impreuna, ca sa-l derutam pe Mosu’... Revelionul, in Spania, la fratele meu. Barcelona, Madrid, Valencia si Zaragoza sunt in planurile noastre, nu stiu exact pe strazile carui oras ma prinde Anul Nou. Va fi fiesta!
2005 a inceput foarte, foarte prost, cu o operatie extrem de dificila a tatalui meu, un an pe care l-am reglat cat de cat pe la mijloc, cand mi-am cumparat casa mult visata si pe care il inchei foarte, foarte bine, dupa o deplasare in Africa.

Monica Dascalu vrea de Craciun la bunici

Pentru mine, fiecare Sarbatoare de Craciun inseamna familie, asa ca voi imparti si voi primi cadouri de la cei dragi. De asemenea, imi doresc sa ajung sa-i vizitez de Craciun pe bunicii mei din Bistrita-Nasaud. Asa ca va fi un Craciun traditional din toate punctele de vedere, mancare, destinatie, obiceiuri... Revelionul il voi petrece alaturi de prietenii apropiati, la munte. Anul 2005 a fost un an foarte plin, cu multe satisfactii pe plan profesional, dar si bucurii pe plan personal.

Dana Rogoz pregateste sarmale

Craciunul il petrec acasa cu iubitul meu si familia. Filmam anul acesta pana pe data de 23, asa ca n-am avut foarte mult timp de pregatiri. Anul trecut am incercat sa fac singura cozonaci, si cred ca puteam sa-mi sparg capul cu ei de "moi" ce erau. Anul asta vreau iarasi sa fac o mancare traditionala... ma gandesc la sarmale. Daca e, va zic la anu’ cum au iesit!

De trei ani incoace, pe 24 decembrie ma intalnesc si cu prietenele mele, acasa la una dintre ele, ca sa ne dam cadouri, asa ca nu voi incalca traditia nici de aceasta data. Bradul l-am facut de pe 19, n-am mai rezistat. Pe 24 seara o sa-i mai pun in varf steaua. Ma laud la toata lumea ca am cel mai frumos brad. Revelionul il voi petrece la Straja, intr-o cabana.
Voi sta mai multe zile ca sa schiez, iar anul asta vreau sa invat sa ma dau si cu placa.

La cat de norocoasa sunt de obicei cand vine vorba de cazaturi, ma rog de pe acum ca sezonul urmator de filmari sa nu-l prind cu vreo mana sau picior in ghips. Daca ar trebui sa pun un "diagnostic", as spune ca anul 2005 a fost "BUN". M-am simtit foarte iubita, am calatorit prin toata Europa, si tot in acest an s-a produs si debutul meu in teatru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.