Doua lucruri graite de Raluca Badulescu la "Povestiri adevarate" mi-am amintit. Sper ca nici dumneavoastra n-ati uitat: era vorba de drama amoroasa a lui Catalin Botezatu, iar Ralu si sotul ei, Vali (Punga), erau invitati de Cabral ca sustinatori ai suferindului. Ei, si Raluca s-a adresat, la un moment dat, direct, unei anumite "ea" care, chipurile, ar fi putut viziona emisiunea de undeva din strainatate: "Nu pot sa vin sa ma lupt cu tine cu unghiile!"

Sincera sa fiu, la faza asta, mie mi-a inghetat limfa in vene si i-am multumit lui Dumnezeu ca nu sint eu vipera care i-a facut zdrente ventriculele lui Botezatu. Pai dumneavoastra stiti, dragi cititori, ce unghii are madam Badulescu asta? Vai de capul meu, are niste gheare deja rasucite de cit de lungi sint, cum am mai vazut numai pe la televizor si numai la anumiti doritori de a intra in Cartea Recordurilor. Si, citeodata, mai sint si vopsite in rosu! Brrr! In fine, nu mai vreau sa comentez.

Vreau doar sa sper ca, la ora asta, alde Botezatu se afla deja in bratele celei care l-a distrus, nu de alta, dar nimeni pe lume nu cred ca ar fi ramas tare pe pozitii, in urma unei amenintari ca aceea lansata, subtil, de Raluca Badulescu. A doua chestie pe care mi-am amintit-o e ca, la sfirsitul emisiunii, Raluca a grait, fara vreo legatura cu ceea ce se discutase, dupa cum urmeaza: "Eventual, acuma, Vali si Cabral, daca vreti, putem sa luam masa asta si sa ne-o punem in cap!" Aoleu, acum intelegeti, dragi cititori, de ce m-am speriat asa rau, nu? Acum intelegeti de ce mi-e atit de mila de zdrobitoarea inimii lui Botezatu, nu? Si atit de frica sa nu fie vorba, prin absurd, chiar de mine? Cataline, da un semn daca cumva sint eu scorpia, ca mi-e teama ca, dupa ce-si pune vreo sase mese-n cap, sa nu se enerveze si mai tare madam Badulescu si sa ma calce cu masina!

Si acum, mult promisa teorie despre sex expusa de Nicolae Guta in emisiunea "Cuplul conjugal ori la bal, ori la spital" a lui Bebe Mihaescu de pe B1 TV. Vasazica, stimati cetateni, parerea lui Guta e ca exista mai multe "sisteme": "'Sistemul mediu>> care toata lumea... adica vorbesti la telefon si faci sex de doua-trei ori pe noapte sau pe zi..., 'sistemul turbo>> in care vorbesti la doua telefoane si faci sex cu doua-trei femei si 'sistemul posi>>, de la 'posirca>>, in care faci pipi pe tine si umbli cu sticla-n buzunar".

Interesant, nu? Eu propun ca Bebe Sexologul sa se teama serios pentru scaunul ala de realizator la B1 TV pe care ar putea oricind sa i-l sufle de sub fund Guta Turbosexologul. Cit despre "rejele manelelor", as vrea sa-i atrag atentia ca mai exista un sistem foarte important: 'sistemul sisi>>. Care se manifesta cind esti un manelist agramat si, in loc sa te rezumi la cintarile de la nunti, botezuri, parastase si taieri de mot, tii musai sa vii la televizor ca sa debitezi idiotenii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.