Ca de obicei, in prejma Sarbatorilor de Iarna, Stefan Banica jr isi cheama fanii la concert. De aceasta data insa, sunt doua concerte inedite, programate maine seara si sambata seara la Sala Palatului. Inedite si pline de surprize, dat fiind faptul ca artistul abia si-a lansat albumul "Duete".

Or, ca de fiecare data, si aceste concerte se vor desfasura cu casa de bilete inchisa. Ca ne place sau nu stilul abordat de Stefan Banica jr, el este totusi unul dintre putinii artisti din Romania care isi poate permite sa concerteze in sali mari, cu risc zero.

Stirea epuizarii biletelor a fost confirmata de Radu Groza, impresarul lui Stefan Banica Jr. "Din cate stiu, biletele s-au cam epuizat. Ca de fiecare data, Stefan prezinta un show diferit, de aceasta data anuntandu-se multe surprize pe care, evident, nu le voi dezvalui. Oricum, va fi un show de doua ore care merita, cu un sunet puternic si proiectii aditionale", a declarat Radu Groza.

12 duete interesante

Noul album semnat Stefan Banica jr a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute. El include 12 piese realizate in duet cu artisti cunoscuti precum Andra, A.G. Weinberger, Angela Similea, Gabriel Cotabita, Loredana Groza, Nicu Alifantis, Nicola, Bodo, Alexandru Arsinel sii Dj Phantom. Printre surprize, se numara duetul cu Andreea Marin pe piesa "Te iubesc, femeie (babate)!", "Cum am ajuns sa te iubesc" - o piesa speciala interpretata alaturi de Stefan Banica Senior (care deschide albumul), precum si primul maxi-single din cariera sa, "Numele tau", ce contine cinci variante ale piesei interpretate alaturi de soprana Angela Gheorghiu.

Despre duetul cu diva internationala, Banica jr a spus ca este un rezultat care il onoreaza si ii ridica stacheta, adaugand ca exista si o varianta in limba engleza a acestei piese "pentru situatia in care va ajunge afara". "Toti oamenii care au participat la album au facut-o din dragoste pentru muzica si din respect reciproc", a declarat artistul, mentionand ca aceste colaborari s-au desfasurat normal, fara plata vreunui onorariu. La capitolul surprize, Banica jr a spus ca si-ar dori sa lanseze un videoclip la piesa "Cum am ajuns sa te iubesc", insa doar daca va reusi sa gaseasca in arhive imagini potrivite cu tatal sau. El a mai spus ca si-ar fi dorit sa colaboreze cu Emilia Popescu sau Anca Parghel, insa nu a mai reusit. De altfel, "Duete" trebuia sa fie un dublu-CD, insa, din lipsa de timp, nu a fost posibil. Albumul a fost inregistrat intr-un timp record: trei saptamani.

Program de foc

Ce va urma dupa cele doua concerte din acest week-end? Concerte la greu pana la sfarsitul anului.

"Stefan are un program infernal pana la sfarsitul anului, avand evenimente aproape in fiecare zi, fie concerte, fie recitaluri la petreceri private. De aceea, nu se poate vorbi in acest moment de un turneu de promovare a albumului . Acest lucru va fi posibil probabil incepand din luna februarie a anului viitor. Pana atunci, sa trecem cu bine peste aceste doua spectacole. Pentru cei care vor fi la Sala Palatului nu pot spune decat ca vor avea parte de suficiente surprize", a declarat Radu Groza.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.