Vedeta Rocsana Marcu s-a decis ca este timpul sa faca o schimbare si sa investeasca intr-o masina in care sa nu mai tremure atunci cand este frig afara.

Blonda si-a luat inima in dinti, si-a pus toate economiile "la bataie" si a plecat in cautarea unui autoturism pe care sa-l poata folosi cu incredere pe timp de iarna. Si-a comandat astfel un autoturism model Mitsubishi Outlander (ca cel din imagine), pentru care a scos din buzunar 30.000 de euro.

"Mai am un Renault Megane decapotabil, dar aveam nevoie si de o masina de iarna, asa ca daca tot vin Sarbatorile, m-am hotarat sa-mi fac singura un cadou. M-am decis asupra unui Mitsubishi Outlander, pentru ca mi-a placut foarte mult modelul. Mi-am comandat o masina de culoare neagra, cu motor de 2400 cmc. Masina este "full option", are trapa, cutie automata si tapiterie din piele bej. De-abia astept sa o conduc...", ne-a declarat Rocsana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.