Dupa fulgeratoarea despartire de rugbistul Marcel Toader, cantareata Anamaria Ferent sufera in tacere.

S-a mutat cu chirie, in locuinta unde statea inainte sa se marite si incearca sa uite prin ce a trecut: separarea de proaspatul sau sot si pierderea sarcinii. Surse apropiate acesteia sustin faptul ca Anamaria a intentat deja actiunea de divort si ca asteapta acum prima infatisare la tribunal.

Anamaria Ferent a intentat saptamana trecuta actiunea de divort, pe motive de neintelegere intre ea si sotul sau Marcel Toader. Acum, cantareata se pare ca asteapta prima infatisare la tribunal si sa vada cum va decurge divortul. Intrebata daca sotul sau i-a aplicat sau nu corectii fizice asa cum s-a tot auzit, Anamaria a tinut sa lamureasca acest lucru: "Nu, nu m-a batut, m-a bruscat fizic si verbal. E o diferenta! Dar socul tot ala ramane. Eu l-am cunoscut pe Marcel intr-un anume fel. Se purta impecabil cu mine, credeam ca e sotul model, dar... a fost o intorsatura de 180 de grade. Cand am aflat la Paris ca mi-a murit bunicul, am fost foarte suparata, e logic. Atunci am avut niste discutii ca nu-l bag in seama si mi-a tot reprosat lucrul asta. Si-a alimentat nervii cu discutia asta, pana cand s-a manifestat violent. Dar nu mi-a dat vreo palma sau vreun pumn, pentru ca daca ma batea, probabil ca eu eram in spital acum, iar el in puscarie. Mi-a vorbit foarte urat. Eu in copilaria mea am avut parte de foarte multa violenta si am vazut foarte multa violenta si nu accept ca la nici trei luni dupa casatorie sa se manifeste asa. Prefer sa previn decat sa mi se intample. Dintr-o relatie perfecta... s-a ajuns aici. Eu am fost foarte fericita cu Marcel, am crezut ca este barbatul vietii mele, eram foarte fericita langa el". Despre divort si despre faptul ca s-a mutat cu chirie, cantareata nu a vrut sa comenteze. Surse apropiate acesteia spun insa ca Anamaria si-ar fi recuperat toate lucrurile de la Marcel, mai putin banii.

Gurile rele sustin ca Anamaria Ferent trebuie sa-si recupereze de la Toader banii de pe BMW-ul ei pe care si l-a vandut si inca 6.000 de euro, banii pe care cantareata i-a strans pentru a scoate pe piata o carte de povesti pentru copii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.