Pentru iubitorii muzicii hip-hop, labelul R.U.L pregateste inca un eveniment de exceptie, la numai o saptamana de la lansarea albumului "Confort 3" semnat Parazitii. De aceasta data este vorba despre show-ul de lansare a albumului "Schimbari", ce poarta amprenta K-gula si Dj Undoo. Evenimentul este programat miercuri seara, de la ora 20.00, la Preoteasa, pe scena urmand sa evolueze Phane Buton (warm-up), Zale, Bitza, Raparta, C.T.C si Stella.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu "schimbarile" produse in ultimul timp in activitatea lui K-gula, show-ul de miercuri va fi un soc, deoarece, alaturi de fostul component al trupei R.A.C.L.A, pe scena de la Preoteasa se va afla si trupa sa de acompaniament, Confusion, formata din Jojo (baterie), Stefan (clape), Jonny (bass) si Vali (chitara). Asta inseamna un adevarat regal hip-hop 100% live, pregatit special pentru aceasta lansare. Revenind la "Schimbari", albumul care contine 19 piese nu este inregistrat alaturi de Confusion, acest lucru fiind amanat probabil pentru viitorul material discografic semnat K-gula. Celor care vor sa vada live ce "schimbari" provoaca aceasta formula in hip-hop-ul romanesc nu le ramane decat sa se deplaseze pana la Preoteasa.

Pretul biletelor este de 5 RON.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.