Stefan Banica jr. si-a lansat ieri cel mai rapid album din cariera sa, “Duete”. Realizarea acestui material a durat doar 3 saptamani, iar albumul include si piesa “Te iubesc, femeie”, un duet pe care artistul l-a facut cu iubita sa, Andreea Marin.

Prezentatoarea "Surprizelor" a venit si ea la evenimentul cu pricina, pentru a-si sustine iubitul care i-a multumit pentru colaborare. "Ii multumesc Andreei, pentru ca ea este singura de aici care nu e o cantareata profesionista. Piesa "Te iubesc, femeie" a fost adaptata pentru duet, te invita fara sa vrei la dans, iar aceasta colaborare era in program de doi ani", a declarat Banica jr. Albumul mai contine si un duet virtual, cel cu Stefan Banica Senior.

Andreea Marin a asistat si ea la conferinta de presa tinuta de iubitul sau cu ocazia lansarii noului album. A zambit emotionata atunci cand Banica jr. a fost intrebat daca i-a fost greu sa cante cu ea, avand in vedere ca ii este si iubita. "Nu are legatura una cu alta, este un lucru ce tine de profesie", a declarat Stefan. "Nu am nici o piesa pe care o dedic cuiva drag. Ultima dedicatie a fost facuta baietelului meu, pe ultimul album", a mai adaugat interpretul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.