Bear Grylls, expertul in supravietuire devenit un adevarat fenomen mondial, se intoarce pe Discovery Channel intr-o noua productie - "Bear Grylls: Ultimate Survivors".

Aceasta serie de sase episoade, a cate 60 de minute, va fi difuzata pe Discovery Channel in 217 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia-Pacific si America Latina.

"Sunt extrem de incantat sa colaborez din nou cu Discovery - canalul unde a inceput aventura «Tehnici esentiale de supravietuire». «Bear Grylls: Ultimate Survivors» si orice proiecte viitoare vor fi extrem de intense, dar tocmai in asta consta farmecul lor! Programul «Tehnici esentiale de supravietuire» m-a purtat prin cateva dintre cele mai dure regiuni si tipuri de clima existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toata aceasta experienta. De aceea ne propunem sa urmarim povesti de supravietuire reale, incredibile, impartasindu-va pe parcurs tehnici de supravietuire", a declarat Bear Grylls.

"Suntem incantati sa il avem din nou pe Bear in echipa Discovery", a declarat Luis Silberwasser, Chief Content Officer and Executive Vice President la Discovery Networks International. "El este cel care a schimbat cu adevarat regulile jocului in programele de supravietuire si a avut un rol esential in transformarea lor in elementul de mare forta al zilelor noastre", a mai spus acesta.

Potrivit comunicatului, in "Bear Grylls: Ultimate Survivors", Bear Grylls face inca un pas folosindu-se de experienta lui in tehnici de supravietuire, dezvaluind povestile incredibile ale unor oameni obisnuiti, care au trecut prin situatii extrem de dure. Combinand imagini uimitoare de arhiva si interviuri cu supravietuitorii, Bear va trece el insusi prin aceleasi pericole si scenarii, retraind in mod direct acele experiente si demonstrand cum se poate supravietui in cateva dintre cele mai dezolante peisaje ale lumii. De la cazul unui avion prabusit in Amazon pana la povesti derulate in crevasele izolate ale Alpilor Europei sau in desertul necrutator din nordul Africii, Bear infrunta zone mai ostile ca oricand, pentru a demonstra abilitatile care i-au ajutat pe supravietuitori sa se intoarca in lumea civilizata. Programul "Bear Grylls: Ultimate Survivors" trece dincolo de simpla rezistenta fizica, dezvaluind taria de character a oamenilor care au facut fata unor presiuni uriase, se mai spune in comunicat.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

"Suntem extrem de incantati de noua serie a lui Bear, care aduce o perspectiva inedita asupra punctului sau forte: tehnici extreme de supravietuire", a declarat Julian Bellamy, Creative Director and Head of Production & Development la Discovery Networks International. "«Bear Grylls: Ultimate Survivors» combina stilul unic de supravietuire al lui Bear cu unele dintre cele mai cutremuratoare povesti de supravietuire prezentate vreodata. Aceasta serie va deveni un program pe care toti iubitorii de aventura din lume isi vor dori sa il urmareasca", mai spune Julian Bellamy.

"Bear Grylls: Ultimate Survivors" este un program produs pentru Discovery Networks International de betty TV. Pentru Discovery Networks International, producatorul executiv este Sarah Davies. Pentru betty TV, producatorul executiv este Neil Smith. scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Un sarcofag egiptean va fi deschis in direct intr-o emisiune...
Un sarcofag egiptean va fi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.