Posturile PRO TV si Acasa au castigat sase premii, mai mult de jumatate din cele 11 distinctii puse in joc in cadrul celei de-a cincea editii a Premiilor TV Mania, eveniment desfasurat marti seara, la Teatrul National.

Teo a reusit sa fie din nou "Cea mai populara vedeta TV", surclasandu-le pe rivalele Andreea Marin, Andreea Esca si Mihaela Radulescu. Stirile PRO TV au fost desemnate, ca si anul trecut, cele mai bune, in fata Observatorului, Jurnalului TVR 1 si Jurnalului Realitatea. Amalia Enache si Mihai Codreanu s-au aratat foarte incantati sa primeasca premiul de la Marie-Jeanne Ion. La sectiunea "Cel mai bun prezentator de stiri sportive", preferata publicului a fost Raluca Arvat, la concurenta cu Simona Patruleasa, Cosmin Cernat si Radu Naum. Echipa Departamentului Sport din PRO TV a fost recompensata si cu Premiul "Cristian Topescu".

Postul Acasa a fost si el recompensat pentru telenovela fenomen "Numai iubirea", desemnata "Cel mai bun serial romanesc". Alexandru Papadopol a primit premiul in numele echipei, din mainile lui Catrinel Sandu.

Cititorii TV Mania au desemnat-o drept "Cea mai sexy vedeta TV" pe Nicoleta Luciu, care joaca intr-o alta telenovela difuzata de postul Acasa, "Lacrimi de iubire". Ca si Teo, Luciu nu a putut fi prezenta la ceremonie. Nicoleta Luciu le-a devansat pe Andreea Raicu, Andreea Marin si Mihaela Radulescu. Corespondentul masculin al Nicoletei Luciu a fost ales Mircea Radu, castigatorul sectiunii "Cel mai sexy star TV". Singurul care a castigat doua distinctii la aceasta editie a fost Robert Turcescu, recompensat pentru "Cel mai bun talk-show" si "Cea mai spectaculoasa ascensiune a anului".

La categoria "Cea mai buna emisiune de divertisment", publicul a ales "Cronica Carcotasilor". "Surprize, surprize" a castigat premiul pentru "Cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti", Andreea Marin absentand si ea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.