Designerul acuza casa de moda ca l-a concediat in mod abuziv.

Celebrul designer a fost condamnat pentru abuzuri rasiste, dupa ce a proferat o serie de insulte antisemite la adresa unui cuplu, intr-o cafenea din Paris, in februarie 2011, relateaza MEDIAFAX.

Acel incident l-a costat locul de munca - designer principal al casei Christian Dior - si functia de conducere pe care o ocupa in consiliul de administratie al casei Galliano, ale carei actiuni sunt detinute in majoritate de casa Dior.

John Galliano s-a prezentat la o audiere ce a avut loc luni, la Tribunalul pentru conflicte de munca din Paris, iar avocatii lui au declarat in justitie ca renumitul designer nu ar fi trebuit sa fie concediat de casa Dior, intrucat in acea perioada el se confrunta cu o dependenta acuta de medicamente eliberabile pe baza de reteta si de alcool.

Aceasta audiere preliminara a fost considerata o mare victorie de avocatii lui Galliano, dupa ce judecatorii francezi au decis sa analizeze cazul, in loc sa il transfere spre o instanta superioara, asa cum ar fi dorit avocatii casei Dior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.