De asemenea, se mai spunea ca Andreea nu pleaca cu "mana goala" din curtea televiziunii publice, ci ar aduce Antenei 1 emisiunea "Surprize, surprize". In acest "hatis" de zvonuri face lumina Florin Nicoara , directorul de programe al Antenei 1.

Libertatea: E adevarat ca Andreea Marin este in negocieri cu unul din posturile de televiziune ale trustului Intact pentru functia de director executiv ?
Florin Nicoara: Stiu de la Camelia Voiculescu ca au existat intalniri si discutii cu Andreea Marin pentru o eventuala colaborare in ceea ce priveste noile proiecte ale trustului. Nu cunosc exact despre ce functie este vorba.

E interesata Antena 1 de "Surprize, surprize"?
Antena 1 isi dezvolta propriile branduri de programe. Nu am facut nici o oferta pentru "Surprize, surprize". Este adevarat ca, asa cum se intampla in toate pietele concurentiale, am recrutat vedete care aveau emisiuni pe alte posturi tv. De fiecare data insa le-am reinventat si le-am pus intr-un context sau format care le-a sporit succesul si popularitatea devenind astfel vedete marca Antena 1. O singura exceptie a existat cand un astfel de transfer a fost un esec, in acel caz ne-am inselat pentru ca diferenta dintre "ambalaj" si "continut" era foarte mare. Strategia Antenei 1 in domeniul programelor prevede investitii masive in crearea de programe locale originale.

Citeste si:

Zana Surprizelor se afla in fata unei mari dileme. Desi conducerea trustului Intact se afla in negocieri cu vedeta TVR 1 pentru un post de "sefa" in schema uneia dintre televizi-unile companiei, trustul nu isi doreste sa preia "la pachet" si emisiunea draga Andreei, "Surprize, surprize"