In ultima vreme, carcotasii barfeau ca Andreea Marin ar lasa balta TVR 1 pentru unul din posturile de televiziune ale trustului Intact, Antena 1, 2, 3 sau 4, unde ar urma sa fie director executiv.

De asemenea, se mai spunea ca Andreea nu pleaca cu "mana goala" din curtea televiziunii publice, ci ar aduce Antenei 1 emisiunea "Surprize, surprize". In acest "hatis" de zvonuri face lumina Florin Nicoara , directorul de programe al Antenei 1.

Libertatea: E adevarat ca Andreea Marin este in negocieri cu unul din posturile de televiziune ale trustului Intact pentru functia de director executiv ?
Florin Nicoara: Stiu de la Camelia Voiculescu ca au existat intalniri si discutii cu Andreea Marin pentru o eventuala colaborare in ceea ce priveste noile proiecte ale trustului. Nu cunosc exact despre ce functie este vorba.

E interesata Antena 1 de "Surprize, surprize"?
Antena 1 isi dezvolta propriile branduri de programe. Nu am facut nici o oferta pentru "Surprize, surprize". Este adevarat ca, asa cum se intampla in toate pietele concurentiale, am recrutat vedete care aveau emisiuni pe alte posturi tv. De fiecare data insa le-am reinventat si le-am pus intr-un context sau format care le-a sporit succesul si popularitatea devenind astfel vedete marca Antena 1. O singura exceptie a existat cand un astfel de transfer a fost un esec, in acel caz ne-am inselat pentru ca diferenta dintre "ambalaj" si "continut" era foarte mare. Strategia Antenei 1 in domeniul programelor prevede investitii masive in crearea de programe locale originale.

Zana Surprizelor se afla in fata unei mari dileme. Desi conducerea trustului Intact se afla in negocieri cu vedeta TVR 1 pentru un post de "sefa" in schema uneia dintre televizi-unile companiei, trustul nu isi doreste sa preia "la pachet" si emisiunea draga Andreei, "Surprize, surprize"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.