Fotomodelul roman Catrinel Menghia a anuntat pe contul ei de Facebook ca cea mai noua reclama pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a carei imagine este, va fi difuzata in timpul galei Super Bowl - finala Ligii profesioniste de fotbal american, care are loc duminica seara.

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, va avea loc la New Orleans, duminica seara.

Potrivit MEDIAFAX, noua reclama in care apare Catrinel Menghia (Fiat 500 Abarth - 2013 Superbowl Topless) o prezinta pe aceasta pe o plaja insorita, culcata pe burta, in timp ce un scorpion se plimba lent pe spatele ei si ii taie banda de la sutien. In paralel este prezentat un automobil Fiat 500 Abarth decapotabil, ruland in tromba pe o sosea, in timp ce capota i se lasa in jos. Reclama se incheie cu scorpionul tragand dupa el, pe plaja, sutienul purtat de Menghia.

Dupa ce a fost protagonista principala a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" si care a fost considerat cea mai sexy reclama din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia a aparut anul trecut intr-un spot pentru marca de automobile, numit "House Arrest", alaturi de actorul Charlie Sheen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.