"Killing Time", cel de-al treilea lungmetraj scris si regizat de Florin Piersic Jr., va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 1 martie.

Doi asasini platiti isi asteapta viitoarea victima intr-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea creste. Glumitele nevinovate se transforma in impunsaturi ironice. Insultele devin amenintari. Va curge sange.

Filmul "Killing Time", o productie independenta Kinosseur Productions si Elefant Films, ii are in distributie pe Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutau, Daniel Popa, Olimpia Melinte si Florin Zamfirescu.

Filmul a fost prezentat in premiera nationala in iunie 2012, la Zilele Filmului Romanesc de la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Tot in 2012, a fost proiectat in selectia oficiala a Festivalului International de Film de la Varsovia - Free Spirit Competition.

Citeste si: Industria de film autohtona ia avant! Afla ce filme romanesti se lanseaza in 2013


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.